Sluurpy > Restauranter i Middelfart > Kitzchen

Anmeldelser Kitzchen - Middelfart

Lars Winther
Super hyggeligt sted, søde ansatte der gjorde oplevelsen fuldendt. Vi spiste godt af det hele - spændende koncept, nytænkning af buffet konceptet. Vi fik alle sammen spist og drukket en del - fri bar i 2 timer for 100 kr pr person, billigt (Meget at vælge i mellem, både af mad og forskellige øl, vin og sodavand) Næste gang vi skal besøge Middelfart kommer vi helt sikkert igen. 👍
Ditte Skytte
Spiste i den udendørs Food Truck- lækker mad, meget rimelige priser. Hyggeligt område hvor man kan nyde maden. Ligger lige ud til meget trafikeret vej- men ofte mange motorcykler og flotte biler.
Nanna øhlenschlæger
Deres sticky fries og aioli var super lækre. Desværre var kødet i deres piggy burger, utrolig sejt. Det var hårdt at spise den. Deres awesome burger var lidt tam for smag, så man forstår ikke hvorfor den hedder awesomedressing. Men det er dejlige omgivelser og vi vil gerne komme igen en anden gang.
Peter Nørskov
All you can eat, med en masse små (lækre) retter. Tilkøb for ‘fri dessert’ - soft ice. OG fri bar (150,- kr) Venligt og professionel personale.
Gunnar Kjergaard
Super hyggeligt sted 👍 mange gode små retter, konceptet med at give lidt mere og tilkøbe fri bar 👍 venlig personale, samt til priser der er til at betale.
Kevin Christensen
(Restaurant) Super godt koncept, lækker og velsmagende mad i hyggelige omgivelser med søde og venliget personale til både små og store
Susan Birch
Skønt sted at komme på vej til møde næste dag - overraskende dejlig mad og vin all inklusiv 👍
astbis
Den perfekte madoplevelse. Det er den korte vurdering om vores oplevelse. Vi bestilte 3 burgere og børneburgeren blev delt i to så det passede til vores to små børn. Meget venlig og imødekommende personale. Derudover er maden helt i top med alt hvad vi har smagt af burgere.
buffet Burger Fisk Frokost Is lagkage Oksekød Pasta Salat Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review