Sluurpy > Restauranter i Middelfart > Holms Restaurant

Anmeldelser Holms Restaurant - Middelfart

Henrik Clausen
Virkelig en positiv oplevelse, både maden og betjening, kan varmt anbefales 👍
Morten Skrubbeltrang
Spiste frokost med familien. Maden var virkeligt god og tilberedt af friske, velsmagende råvarer. Betjeningen var særdeles professionel: meget opmærksom uden at være påtrængende. Det var ikke billigt men absolut rimeligt prisleje i forhold til oplevelsen. Bygningen og dens over 400-årige historie er fascinerende. Det udendørs borde-bænke-sæt skæmmer en smule, men alt i alt et spisested jeg varmt kan anbefale.
Tonny Szalontay
Lækker autentiske retter. Wienerschnitzel er altid it must når det er på menuen og den skuffer da heller ikke her :)
Birgit Brun Svane
Super dejlig oplevelse. Skøn mad og sødt, opmærksomt personale. Kan varmt anbefales
Tina Meng
Dejlig mad ,hyggelig stemning dejlig ned på jorden Vi var syv venner på tur og alle var glade og tilfredse Vi kommer gerne tilbage 😉
Mick Nikolaj Nielsen
Vi valgte en 3 retters menu med matchende vine til en couvert pris på omkring de 700 kr,- Vi var bestemt skuffet. Betjeningen var dårlig og til tider uhøflig, hverken vin eller mad blev præsenteret. Maden var fin, ikke noget at råbe hurra for. Havde forventet langt bedre til 399,- for tre retter. Der var dog rigeligt af det. Der var tre andre borde inde den aften som også beklagede sig, tjenerne virkede dog ikke til at tage kritikken til sig og blev lettere irritable istedet for, og det kunne bestemt mærkes! Vi kommer ikke igen.
Peter Kristensen
Et rigtigt hyggeligt gammelt sted. Bygningen er fredet og har masser at atmosfære. Minder lidt om en kro, som man ville forvente at finde i landlige omgivelser, men Holms ligger lige midt på Middelfart gågade. Holm serverer dog kromad, gamle danske retter. Jeg tog deres æggekage, og den var rigtig lækker. Hører ikke til i den billige ende, men mag går til gengæld heller ikke sulten derfra. Men trods store portioner, så har man ikke lyst til at levne.
Morten Tobiassen
Restaurant i historisk bygning i Middelfart. Indretningen var hyggelig Betjeningen var god og professionel. Maden var god og til absolut rimelige priser. Restaurant Holms kan helt klart anbefales og er niveauer over de omkringliggende cafeer.
buffet Burger Fisk Frokost Is lagkage Oksekød Pasta Salat Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review