Sluurpy > Restauranter i Middelfart > Café Rita

Anmeldelser Café Rita - Middelfart

Casper Pedersen
God mad og god servering. Der var lige præcis den ventetid på maden der skulle være, selvom der var en del gæster. Her kommer vi gerne igen.
Numan Yenilmez
Lækkert mad, dejlig service. Anbefaler stærkt 👌
Lotte Vestergaard
Hyggelig afslappende atmosfære, smilende professionel betjening og lækker mad.
Knud Frederiksen
Jeg var forbi med familien i går - d. 11. Juli - hos Cafe Rita. Og vi blev modtaget med smil og godt humør. Da den ene i selskabet havde forskellige allergier, kom kokken ud til bordet, og vi fandt i fællesskab frem til, hvordan maden kunne tilberedes, så allergierne ikke var et problem. Vi fik bestilt - jeg fik bøf af Angus kød og det var super fint, mørt og lækkert. Og burgeren som min datter fik, blev hurtigt sat til livs. Generelt en super god oplevelse på alle parametre. Dejlig mad. Super service, smil og glæde. Vi kommer helt sikkert igen. Tak til personalet på Cafe Rita 👍.
Martin Bay
God mad og service. Hyggeligt og børnevenligt.
Berit Slot Hermansen
Vi havde en særlig begivenhed vi ville fejre en hverdags eftermiddag. Meget sødt personale. De gange jeg har henvendt mig i café eller telefonisk har jeg fået god service, også på dagen. Desværre blev vi placeret et sted hvor det trak virkeligt meget. Børn og voksne frøs. Vi fik bl.a. steaks. Dejligt kød. Men finder det i den dyre ende at betale 239 kr for en steak med pommes frites og grøn salat. Afslutning med kaffe og kage. Stor skuffelse. Daim og æblekage bar præg af indkøbt kage. Fælles for dem var at der var ingen smag. Kaffe serveret i smarte glas var tydeligvis nescafé. Stor skuffelse ikke at få ordentlig kaffe på en café. Måske var det dagen vi var der....men vi savnede atmosfære.
Carsten Møller
Var nede og få brunch på Rita Vi var der godt nok kl 11:15 Men det var en oplevelse af de mindre gode udvalget af retter og var langt fra vanlig standart og fik besked om at flere ting var de løbet tør for desværre var der ting der ikke havde en god smag bla røræg smagte af stege fedt Alle kan lave fejl men direkte klage til personalet gav beskeden om at de ikke altid havde de samme ting eller mange ting og afprøvede nye ting for at skabe afvekslende oplevelse så sådan var det bare men ville da give kritik videre kan i have en god dag Havde nok forventet en beklagelse som et minimum
Henriette Arnbjerg Nielsen
Denne cafe kan kun anbefales😊 Særdeles veltilberedt og velsmagende pastasalat med pesto, hvidløg og flødesauce. Dertil brød og smør til en meget fornuftig pris. Serveret af søde og hjælpsomme medarbejdere trods travlhed og højsæson. GODT GÅET til alle på Cafe Rita!
buffet Burger Fisk Frokost Is lagkage Oksekød Pasta Salat Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review