Sluurpy > Restauranter i Marstal > Restaurant Fru Berg

Anmeldelser Restaurant Fru Berg - Marstal

Jens Ole Houmand
Vi var 6, som nød Fru Berg's Luksus Rødspætte, fyldt med rejer og grønne asparges, dertil små lækre kartofler og et glas frisk rhinskvin .....perfekt forsommer-middag, og hver en krone værd. Min varmeste anbefaling!
Maria Birch Nielsen
En meget skuffende oplevelse Fru Bergs fyldte luksus rødspætte... Det var ikke meget luksus over den. 1/2 rødspætte, eller dvs. benene fra en hel, med skind. Kød kunne ligge på en lille ske. ganske få rejer, aspars lignede mere toppen af et forårs løg. Masser af hvid sovs uden smag. + et drys persille og 6 små kartofler. 289,00 kr. at betale. At de vil være sig selv bekendt???? Meddelte den unge tjener vores utilfredshed, som kom med svar fra køkkenet: Ja, den var nok lidt tynd... LIDT.? Hvis I syntes den er for tynd, hvorfor så serverer den? Mætte blev vi ikke. En meget skuffende oplevelse Update: Dato for besøg var fredag den 24.06.2022
Ulrik Schrøder Esmann
Havde regnet med frisk fisk. Der står friskfanget flere steder på hjemmesiden, men denne var fanget i fryseren (det kan dog være at de er gode til at få fisken til at smage som om den kom fra fryseren). Fik også pariserbøf, som viste sig at være hakkebøf på toast (men det er en almindelig fejl).
Søren Bendtsen
God betjening af en ny ung mand. Maden var ikke god. Rødspættefilet med så tykt et lag panering, at smagen af rødspætte forsvandt. Hertil var smagen af rejer og friske asparges forsvundet i et tykt lag sovs - rigtig ærgeligt og unødvendigt.
Melanie
Jeg kom til at bestille iskaffe med whisky, men jeg drikker ikke alkohol selv.Tjerneren tog min kaffe at sige at jeg får en ny kaffe uden whisky fordi at man informere kunder om det,men de gjorde de ikke. De sagde at jeg skal kun betale for en kaffe men alligevel betalte for 2 fordi de sagde at det står på menuen.De tog min første kaffe men jeg fik den ikke tilbage.så ender jeg med at betale 2?..wow?.. De kunne være at jeg har ikke set/læst menuen rigtigt men de skul have min kaffe tilbage at sige sandheden at jeg skal betale for 2 hvis jeg ændre min ordre.
Jacob Schou
Hurtig levering af drikkevarer. Fik en “bygotto” som var byg der flød rundt i varm fløde. Pænt pyntet med ærteskud og små jordskokke chips. Men det smagte ikke rigtigt af noget… Trist at de kun havde øl fra Carlsberg..
Dorthe Rygaard
Fantastisk udsigt og stemning. Lækker økologisk vin, kedelig rørt tatar, men jeg tror at fiskeretterne er lækre.
Mette Wittendorff Kristensen
Dejligt sted med lækker mad. Her får man virkelig noget for pengene. Vi sad ude, og udsigten er bestemt én af de bedre. Servicen var super. Vi kommer gerne igen.
Fisk Muslinger Pandekager TRUFFLE King
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review