#}
Sluurpy > Restauranter i Marielyst > Haveje

Haveje - Marielyst - Fotoalbum

God burger og fritter. Fint udvalg af drikke. Der kunne godt strammes lidt op på møblement og detaljer i spiseområdet.. lige en tand for afslappet og slidt.
Fint sted helt nede ved stranden. Burgeren og fritterne var gode. Jeg synes ikke, at man så godt på paller. Men ellers var stedet hyggeligt nok.
Vildt hyggeligt og sådan dansk Hawaii over det med beliggenhed lige ved stranden men i læ og pallemøbler med kludetæppe på. Så fint.
Fin burger mad med vegetarløsning, afslappet stemning. Super sød betjening. Gode priser.
Deres burgere er en stor kulinarisk oplevelse. Stedet er meget populært og personalet havde travlt. Men stor ros til dem for stort overblik, udsøgt høflig betjening og helt fantastisk lækkert mad.
Et mega hyggeligt lille sted helt nede ved vandet. Stilen er helt afslappet, og man sidder på palle bænke med fødderne i sand. Det hele er lavet som sådan en Beach bar. Menukortet er småt, men maden er af høj kvalitet. Dejligt sted at have børn med, da der er en sandkasse med legetøj midt i det hele
Dejlig hyggeligt autentisk lille sted tæt på standen, hvor de servere et lille fint udvælg af forskellige mad og drikke.
Utrolig gode burgere, med gode bøffer samt indhold. Dertil rigtig god salat og indhold. Vil klart forslå alle der besøger det danske Club La Santa at besøge Haveje. De har også anstændige udefasiliteter. Flinkt personale !!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures