Sluurpy > Restauranter i Lønstrup > Den Bla Cafe

Anmeldelser Den Bla Cafe - Lønstrup

Stefan Jørgensen
En middel kulinarisk oplevelse til nogenlunde cafépriser. Vi fik kun burgere skal det siges. Der var flere lækre retter på menukortet. Betjeningen blev klaret af meget unge piger som gjorde det bedste de kunne. Men der manglede lidt fornemmelsen af, at der var 100 % styr på det.
vivi soerensen
Lækker godt krydret gullasch suppe, ok god burger, bøffen var dog stegt lidt for meget, godt udvalg af speciel øl og en god huses hvidvin, opmærksom venlig personale
Mia Mamma
Maden var fin og får den ene stjerne, men vores ene kvindelige tjener var ualmindelig trist og tydeligvis meget træt af sit job. Vi fik ikke et eneste smil og det var ren rutine. Tjeneren kom til at vælte tallerken og ketchup skål udover mig, og min søn, der ramte skulder og ansigt, og vi fik et chok. Det havde været god stil, at give en gratis drink eller sige undskyld, men ingen af delene skete. Husk ikke at tage gæster for givet.
Jesper Christiansen
Fin aften med god mad og dejlige øl
Captain Billy Tyne
(Oversat af Google) Meget god kaffe (også mulig med havremælk), førsteklasses, hjemmebagte kager. Vi kommer gerne tilbage! (Original tekst) Sehr guter Kaffee (auch mit Hafermilch möglich), erstklassige, selbstgemachte Kuchen. Wir kommen gerne wieder!
Michael Schröder
(Oversat af Google) Mere udseende end virkeligheden, gennemsnitlig madkvalitet. Faldt for det én gang, aldrig igen. (Original tekst) Mehr Schein als Sein, mittemäßige Speisenqualität. Einmal drauf reingefallen, nie wieder.
U SA
(Oversat af Google) Maden var lækker. Anbefales også til dessert. Dejlig stemning. (Original tekst) Essen war lecker. Nachtisch auch zu empfehlen. Nettes Ambiente.
Peter James Dolan Møller
Fisk Fiskesuppe Pizza Salat Vin
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review