Sluurpy > Restauranter i Løkken > Søstjernen Løkken

Anmeldelser Søstjernen Løkken - Løkken

Ivan
Hmmmm..... fik et stjerneskud som jeg ofte plejer at bedømme nye restauranter på. Størrelsesmæssig og til prisen ligger set omkring middel. Dog var der usædvanligt mange rejer. Langt flere end normalt, men det er jo ogaå en meget let mpde at gøre retten større på. Bunden var en alm. Billig sandwich"franskbrødsskive" som jf menukoryet skulle være ristet, men det var nu ikke til at se eller mærke med tænderne. Og med et tykt lag smør. De stwgte filetter smagte ikke af friture, men jeg synes heller smagen var udpræget smørstegtagtig, så hvad dee var stegt i er jeg lidt i tvivl om. Smagen var ok, men lidt anonym. Lidt ekstra salt kompenserede lidt. Bestikket var ikke helt rent, og det har jeg det bestemt ikke godt med og tjeneren var ikke umiddelbart til at få fat på. Mandetoilettet stank forfærdeligt og havde ikke været gået igennem de sidste timer kunne man se på touletpaoir m. V. Som ku der havde svinet med. Lugten var dog så slemt at min toiletbesæg blev et af de hurtigste jeg husker..... Måtte i øvrigt hjælpe en dame i nød. Hun sad på toiltettet og manglede papir. Dametoilettet lugtede dog ikke. Men toiletforgoldene var bestemt ikke i orden. Spindelsvæv og støv var der en del af indendørs.
gitte sørensen
Total skuffende oplevelse. Vi var fire personer, der blev fristet af Søstjernes store og friske stjerneskud. Der skulle både være dampet fisk, lækkert ristet brød, dild, kaviar og citron mm. Det dampet fisk der befandt sig på det flade stjerneskud, var på størrelse med hovedet af gaflen. Brødet var et stykke billigt hvid toastbrød, som ikke var ristet. Men til gengæld gennem smattet af væske fra rejerne, som der var et ton af. Citronen var så tyndt skåret at man ikke kunne få en dråbe ud af den. Og ikke mindst kaviar, var der nærmest Ingen af. Alt i alt mener vi at det manglede halvdelen af hvad der hører til et godkendt stjerneskud. Vi forsøger at få fat på tjeneren uden held. Der bliver ikke spurgt ind til om vi mangler noget, salt/peber samt mere at drikke. Da vi så endelig ved betaling kan konfrontere tjeneren med det, er hans eneste svar at det ikke var ham der havde lavet det!.. på vej derfra høre vi nogle af de andre gæster sidde og klage over præcis det samme, hvor en anden tjener svare dem. At det kunne han ikke forstå, da det var byens bedste og vender så ryggen til og går. Så alt alt kan dette sted ikke anbefales.
Elisabeth
Nu med ny ejer og nyt personale. Er blevet et Fantastisk sted, ligger få meter fra stranden. Lækker mad med gode og friske råvare hvor man sætter sin ild til det hjemmelavede 👍serviceminded og imødekommende personale.
Henning Sahl Helsager
Helt i gennem total dårlig oplevelse for familie på 4. 45 min's ventetid for et miniature stjerneskud, fish and chips, nachos og snack kurv. Det var ikke værd at vente på, find et andet sted der kan finde ud af at betjene kunder... 😤👎
Julie Thorup
Alt for billig arbejdskraft. Sorry to say, de snakker ikke godt nok engelsk og misforstod vores bestilling. Flere omkring os gik grundet over 1 times ventetid på mad og vi ventede over 1 time på drikkevarer... Dårlig service.. Derudover havde de ikke styr på hvilket bord der bestilte hvad og tjenere gik derfor forvirret rundt.. Ellers et meget pænt sted med den bedste placering, bare synd køkken og personale ikke kan følge med.. Vi endte med at gå.
Steen Petersen
Vi ventede i ca. 15 min på menukortet, andre gæster hentede selv til deres bord. Ventede der efter 80 min. På maden og yderligere 8 min på den sidste tallerken. Maden var ikke værd at vente på. Hellefisken havde længere tid i fryseren end i havet.
Valder Andersen
Vi bestilte pariserbøf det aner de åbenbart ikke hvad er vi fik efter meget lang tid et meget tyndt stykke hvidt brød indbagt i et tyndt lag oksefars bøffen skulle veje 220gr der var nok det halve og regningen var der heller ikke orden i 😢👹
Dennis Poulsen
Efter der er kommet nye ejere er sted blevet så lækkert. Super god mad og venlig betjening - og så ligger det næsten lige ved stranden. 5 stjerner herfra *****
Fisk Frokost Is Kylling Pandekager Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review