Sluurpy > Restauranter i Løkken > Palme Pizza

Anmeldelser Palme Pizza - Løkken

Freja Andersen
Virkelig det dårligste sted jeg har fået pizza fra. Bunden var Virkelig tørt, men kunne lige så godt spise en knækbrød istedet. Og så får man heller ikke det man bestiller fordi de laver fejl... jeg vil bestemt ikke anbefale det..
Kasper Nielsen
Pizza lidt hårdt brød ellers længe vent tid
Steffen Lorenzen
De havde travlt, så deres oplyste afhentningstid holdt ikke helt stik, men venligheden opvejer dette. Pizzaen med parmaskinke, rucola og parmesanost(billede) var egentlig rigtig god, men smagte bare rigeligt salt. Rucolaen ser lidt slatten ud på billedet, men det skyldes kun at det har lagt på en varm pizza i en pizzabakke. Det var helt frisk da vi fik pizzaen. Pizza nr. 3 var rigtig god.
Daniel
Maden smagte godt, men ventetiden var på ingen måde tilfredstillede. Bestille mad kl.18 får, at vide der er 1 time og 20 min ventetid. Kl.19:20 kommer vi derned hvor der bliver sagt der går 10-15 min mere. Maden ender med og komme først kl.20… Enten bestil 5 timer før eller find et andet sted hvis i vil have mad i god tid.
Thomas p
😤😤Jeg har fået en skuffende oplevelse efter at ha været kommet der i over 10 år. Bestilte to familie pizzaer, nr 6 og nr 8. Efter 2 timer fik to almindelige pizzaer som nr 6 uden bacon og nr 8 uden ananas. Aldrig mere Palme pizza igen. 😡😡😡😡 Jeg foretrækker frysepizza fra Super Brugsen.
Thomas Vestergaard
Fine pizzaer men maden har været forsinket alle gange, vi har fået derfra. Hvis de siger, at maden er klar om 30 min, skal du regne med mindst 45 min.
Peter Bruun
Bestilte pizza kl. 17.40 online med besked om at de var klar kl. 18.45. Kl. 19.20 fik vi vores foran 10-12 andre sure kunder. En af pizzaerne var slet ikke hvad vi bestilte… lokale kunder blev kompenseret for ventetiden, det gjorde vi ikke… find et andet sted
Henrik Wethje Søndergaard
Ok pizza...ikke stor..og så glemte de både hvidløg og chilli. :-(
Fisk Frokost Is Kylling Pandekager Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review