#}
Sluurpy > Restauranter i Lillerød > Byens Café Og Pizzeria

Byens Café Og Pizzeria - Lillerød - Fotoalbum

Høflig betjening. God mad, og så er de sponsor for fodboldholdet lynge uggeløse special, hvor min søn går til fodbold og han elsker det, så tusind tak!
Vi bestilte en plankebøf med kartoffelmos og bearnaise til.. Bøffen var OK og mør. Men med en fuldstændig elendig og tør kartoffelmos til. Samt en Bearnaisesovs der mindede om vælling i konsistens, så kan selv den bedste bøf ødelægges. Retten ser dog flot ud når den serveres. Betjeningen forbilledli
Ind imellem, er der for lang ventetid. Men ellers, er det et godt sted, med en fremragende placering, med mulighed for at sidde ude. De laver god mad og virkelig god kaffe.
Maden er god, men oplevede at betale kr. 35,- før en sodavand. Og to kunder som betalte deres mad efter mig, måtte begge påpege at de betalte for meget for deres mad også.... Det trækker ned i samlet bedømmelse af tjeneren tog for meget ved betaling af regningen.
De kan ikke lave mad og da vi påpegede at det vi bestilte ikke var det vi havde fået fik vi det dejlige svar "nå" Det vi fik var kremeret og jeg droppede faktisk helt at prøve at spise det. Kan på ingen måde anbefale stedet, selv hvis det var det sidste sted i verden bør du overveje om det ikke vill
God placering på torvet men maden er simpelthen for ligegyldig. Det er fra laveste hylde af acceptabel grillmad.
God service, sødt personale og altid et dejligt sted at være, kan kun varmt anbefale stedet.
En middelmådig pizza, varmet så hårdt at smagen var væk. Blev dog reddet af tilhørende hvidløg og chillisovs. Så ja. Hmm.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures