Sluurpy > Restauranter i Lille Skensved > Milas Pizza

Anmeldelser Milas Pizza - Lille Skensved

Agnar Mørk
Jeg havde et meget ubehageligt møde med en af folkene, bag disken. Og jeg fik at vide, at han respekterede ingen. Hverken politi eller noget andet. Regler var ikke gældende for ham. Jeg ville bare høre om de lige kunne flytte en bil, som holdt lidt i vejen. Sådan et sted med sådan nogle arbejdsfolk har jeg sgu ikke meget til overs for. Så, jeg kom aldrig så langt som til at smage maden....
deez knots
Milas Pizza Grillbar... Hvor skal jeg begynde? Det hele startede da jeg som lille spiste her med min far. Vi hyggede os hvert gang og jeg har kun gode minder derfra. De lækre pizzaer passede perfekt til disse formidable oplevelser. Da min far blev syg, fortsatte jeg med at spise der. De bring minderne frem og alle de gode tider, da vinden blæste i min ryg og alt var godt. Da min fars tid var kort, tog han mig derhen. Det var det bedste nogensinde. “Hvor heldig er jeg, at jeg har noget, der gør det så svært at sige farvel.” - Peter Plys
Karen Simonsen
Har bestilt take away en del gange på vej fra forskellige steder i DK. Maden er som regel færdig til tiden. Portionerne er Ok. Maden er varm og velsmagende.
Jan Hansen
For det første tager de 10% hvis du bestiller online, og aldrig har vi fået så smagsløs mad….
mathias s
synder med deres ting har betalt og bestilt en stor pommes. og får en lille da jeg så siger noget bliver de mega sure
Niklas Birkved
Bestilte en burger, uden ost unden tomat uden mayo, fik stadig tomat stykker i, bestilte 40 kr for 7 min køretur i fragt. maden var forsinket men stod som leveret over Eatonline.
Aaron Prakash
Vi har benyttet pizzariaet 2 gange (Afhentning). Begge gange har vi modtaget god mad,samt været mødt af venligt og imødekommende personale.
Flemming Hansen
Maden er udemærket dog skal deres pommes frites havde ekstra ros. Prisen er ok. Personalet er flinke og service mindede
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review