Sluurpy > Restauranter i Laurbjerg > Delilet

Anmeldelser Delilet - Laurbjerg

Philip Frøslev
Super lækker blandet salat! Masser af lækre råvarer og blev helt mæt for 89 kr. Ikke dårligt
Nichlas Jessen
Virkelig velsmagene tapas, af rigtig god kvalitet. De har et stort udvalg af alt lige fra: fisk, kød, ost, og pølse, og jeg syntes også, at de har rimelige priser. Meget hyggeligt og autentisk miljø, med god og høflig betjening. Et besøg værdigt.
Lis Hagensen
Super lækker Tapas.
Danny Jespersen
Lækker tapas og valgmuligheder. Er ligeledes helt vild med deres byg selv sandwich, hvor jeg vælger lækre store tigerrejer som topping! Køre gerne efter det...
Thomas Nygaard Pedersen
Anmeldelse af Tanja's Delicafe Maden: Verdens bedste sandwich kan købes her og laves efter eget ønske (altid et must når jeg er inde i byen). Deres tapas er ligeledes helt fantastisk og man vælger selv ud fra et flot udvalg. Der er desuden udskiftning i disken så der er noget nyt. Man kan spise på stedet eller tage det med hjem som take away. Man kan også få lavet en picnic kurv man kan tage med på tur. Atmosfæren: Tanja's Delicafe ligger i byens ældste hus, paaskesønners hus, fra 1463 (det i sig selv er nok til et besøg). Personalet: Bliver altid betjent af et glad og smilende personale.
Elisabeth Valentin Silkjær
Bestilte tapas til min fødselsdag. Det var flot anrettet, lækkert og passende mængde. Vi bestiller gerne herfra igen. Bestillingsprocessen online var også let.
Lisbeth B
Jeg har netop lagt en besked på jeres telefon svarer. Både min svigerdatter og jeg har fået madforgiftning efter et besøg hos jer i dag. Desværre, for det smagte ellers virkelig dejligt.
Søren Valentin Silkjær
Rigtig sød og venlig personale. Maden er helt i top og der var mere end rigeligt selvom vi bestilte til 9 volsne selvom vi var 11.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review