#}
Sluurpy > Restauranter i Køge > Kaffekrukken

Kaffekrukken - Køge - Fotoalbum

Kaffekrukken er altid et besøg værd! Årets gang repræsenteres på fineste vis i udvalget. Her er brugskunst, årstidsorienteret pynt, slik og the, samt lidt af det sjove, til den kreative kagebager. Det er også let at finde (men svært at begrænse,) ting til en alsidig gavekurv. Hvis du har råd, er her
Altid et godt sted hvis man skal finde en spiselig/drikkelig værtinde gave.
God udvalg og super fin betjening.
Dejligt sted, er kommet der igennem mange år, deres Køge kaffe er malet mens du venter og er himmelsk, koster ikke mere end en pose kaffe købt i Brugsen. De er lidt dyre med deres andre ting, men det er kvalitet.
Super hyggelig forretning. Kaffe & the MANGE varianter, her i huset har vi to favoritter i kaffen, en mexicansk til stempelkande og "san Paulo Pro" til expresso, men der er som sagt mange muligheder for at finde sig egen smag og aroma. Mange varianter i lakrids er der også, både store og små bøtter.
God kaffe. Den kom dog ikke i en krukke men en kop hvilket jeg også foretrækker. Købte også noget chokolade og tog begge dele med tilbage til hotellet da deres kaffe var trist og ligegyldig.
De har et stort udvalg af te og kaffe, samt et godt udvalg af chokolade og lækkerier. Er du i Køge så gå i kaffekrukken og find din nye favorit.
Fantastisk sted til gaveidéer og supplement af kaffe, the og chokolade. Høflig betjening fra smilende personale der kender til deres produkter og som kan blande the præcis efter din smag. Priserne ligger i den lidt høje ende, men kvaliteten er i top.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures