#}
Sluurpy > Restauranter i Køge > Burger King

Burger King - Køge - Fotoalbum

Over 20 minutters ventetid I en restaurant der var kun halvt fyldt med gæster. Der var skrevet at der ikke var is til drikkevarerne, men glemte at nævne at selve colaen er lunken når "isterninger mangler" Ikke imponeret. Det bliver Subway næste gang.
Syntes faktisk den var beskidt og personalet var ret arrogante... 2 / 4 bestilling maskiner bare ikke brugbar grundet manglende papir, og vi har der i Ca 45 min og de blev gjort opmærksom på det mindste 5 gange og de gjorde intet... Ikke den burger King jeg kommer på igen.
Hold jer væk... Det er en stor parkeringsfælde, hvor pvagterne står på lur og springer frem med afgiftsblokken, lige så snart man går ind af døren for at hente mad... Hvorfor har man pvagter på en motorvejs Burgerking?! Kan kun være fordi det er en pengemaskine. 🤬
Ud af alle de Burger King restauranter, som jeg har besøgt, så er den i Køge nok den bedste. Bare dét, at osten rent faktisk er smeltet i en ganske normal cheeseburger siger meget. Et besøg værd, hvis man er sulten på farten.
Beskidte borde. Spurgte en medarbejder om vi kunne få tørret bordet af. Hun sagde ja og forsvandt. Anden medarbejder taber halvdelen af den ene pose pomfritter, siger hov men kommer ikke med nye.
Burger king her har døgn åben og hurtig service så ville 100% anbefale hvis man lige har brug for noget hurtigt at spise når man køre fra motor vejen
Lang ventetid på maden og særbestilling blev ikke overholdt. Kom ud til p-bøde da der “kun” er en times parkering. (Kl 22.17) Der var ikke mange kunder og alligevel tog det 26 min at lave min mad.
Kommer hjem så har de glemt 2 burger pomfritter var kolde. Total dårlig service
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures