Sluurpy > Restauranter i Køge > Nicolai's Bageri

Anmeldelser Nicolai's Bageri - Køge

Lasse Holm
Godt brød og mange lækre sager. Smag deres flødeboller de er lækre.
Lusser
Købte i går donuts og brunsvier, vi kom sent på aftenen, kagerne de var dejligt friske, det var helt sikker køreturen værd og en meget glad familie 👍👍🥮🍩
Sven Merl
Godt brød og kager sød betjening.
Tina Munch
Nu er det sådan, at jeg har cøliaki - glutenintolerans - og hvedeallergi og søde venner, der altid kigger efter, om der er noget, jeg kan tåle. Når de så spørger til, om tingene nu også ER glutenfri, så mangler der bare den lille tilføjelse, at de skal være opmærksom på, at der er gluten/hvede til stede omkring produkterne. Lidt mere info: selv en cøliakier, der kan kan spise lidt gluten uden at få symptomer, vil have en påvirket tarm, og dermed risiko for komplikationer på den lange bane. Endnu mere info: ca 20 % af cøliakiere kan ikke tåle så meget som en krumme uden at få symptomer! Jeg er en af dem! Desværre. Så informationer er sagen for alle. Korrekte informationer er forskellen på en glad aften og en tur på skadestuen, fordi jeg troede, jeg havde fået blindtarmsbetændelse!
Anders Svarrer
Næh dyr og klamme fastalavnboller.,føj for satan ..
Pia Ninon Franzmann
Lækkerierne i vinduet inviterer dig til at udforske montrerne og hylderne inde i selve bageriet. Morgenfriske ansatte byder dig velkommen, og er hurtige til at hjælpe dig med at finde lige de fristelser du lyster. Der bydes på det klassiske morgenbrød, - smagsfulde sprøde tebirkes, lune håndværkere og hvad hjerte begærer og dertil hørende tilbehør. Du kan få det med hjem til morgenbordet, eller få det smurt på stedet "to go" med et smil. Skulle du være ude efter lidt til eftermiddags kaffen eller aftens afsnit af "den store Bagedyst" finder du et fantastisk udvalg af fantasifulde kreationer samt velkendt konditorkunst både i klassiske fortolkninger og i nye klæder. Selv de seneste trends indenfor kagekunst, "insta" fotogene lækkerier og diller findes i og på disken her. Kig forbi - du bliver ikke skuffet.
Pernille Thorgersen
Lidt tilfældigt faldt vi over Nicolais bageri i dag - hvilket var vores held! Udvalget var virkelig godt - og mange af kagerne var angivet med allergener 👍 Kagerne var virkelig gode og prisen var bestemt ikke tosset. Det eneste der var lidt ærgerligt er at bageriet har en rigtig fin kaffe maskine, men de venlige og serviceminded kvinder bag disken kunne desværre ikke være behjælpelige med café latte eller flat white. Så det blev til to shots espresso med kold mælk. Men det fjerner ikke fra vores glæde over den gode service og de gode kager 🙌🏻
Birgitte Aggerholm
Brødet er IKKE glutenfri da det er bagt i bageriet og ligger i bageriet sammen med hvedebrød. Det er misvisende at skrive at det er glutenfri.. Det er bagt UDEN gluten som er noget helt andet. Desværre er der en i min omgangskreds der fik det indtryk at brødet er glutenfri. Resultatet er en indlæggelse , opkastning en ødelagt tarm som det vil tage uger at komme sig over.
Bronce Burger Fisk Frokost Julefrokost Nachos Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review