Sluurpy > Restauranter i Køge > Ankerstedet

Anmeldelser Ankerstedet - Køge

Lis Larsen
Køge's Marina, bedste beliggenhed ud til bådebroen, med terrassen fuld af roser. Altid god betjening og dejlig mad. Menu kort med "almindelige" retter.
René Andersen
Hyggeligt sted med super udsigt over marinaen. Dejlig mad og god betjening
Henrik Forsstrøm
Hyggeligt sted med flot udsigt ud over marinaen. Maden kom rimelig hurtigt, men det er ikke lige smørrebrød der er deres spids kompetence. Frikadellen smagte af en fra frost og flæskestegen var tør og med flæskesvær, der nok var stegt i olivenolie, der smagte virkelig dårlig. Måske er de bedre til deres andre retter.
Alicia Jensen
Rigtig lækkert burger, stegt lige tilpas. Masser af grønt. Bacon uden for meget fedt. Den bedste burger vi har fået👍👍👍 Super venlig betjening 🌻🌻🌻
Marianne Feltmann
Super service og meget imødekommende personale. 3 stykker smørrebrød var flotte og god kvalitet. Smagte himmelsk. Kommer helt sikkert igen!
Peter Houkjær
Hyggeligt lille spisested der ligger helt ud til havnefronten. Spiste super lækker clubsandwich. Sød og venlig betjening og rimelige priser.
Karina Fussing Hansen
Maden var lækker. Dog ventede vi 45 min på den
Tally Paulsen
Stedet får 3 stjerner, en for beliggenhed 1 for deres mad den sidste for at de stadig har kunder. Dette sted kunne have været fantastisk, desværre for dem der driver stedet kan deres kok ikke lave god spiseligt mad. Kartofler var rå flæsk var uspiselig og tør, wienerschnitzel har intet at gøre med schnitzel. En anden gang fik jeg smørrebrød, det var nu ok dog dyrt i forhold til hvad man fik serveret. Som sagt er beliggenheden nok det bedste ved dette sted, så er man ude efter en kold øl og et godt view burde i gå ind på deres terrasse og nyde den. For dette sted fortjener kunder, hvis de skal overleve.
Bronce Burger Fisk Frokost Julefrokost Nachos Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review