Sluurpy > Restauranter i Køge > Restaurant Zhou

Anmeldelser Restaurant Zhou - Køge

B K
Kuruki er helt nyindrettet i flot bambus stil. Maden er frisk og kommer direkte fra det åbne køkken. Man bestiller ad libitum med en tablet for, at undgå det kæmpe madspild der er i en buffet. Sushi og shasimi. Sticks med fx okse eller and. Dessert med is og creme bruhle. Plus meget mere. Super god mad og venlig service til samme pris som mange steder der ikke har samme gode standard.
Casper Rasmussen
Lækkert frokost tilbud med sushi - foregår via bestilling på en tablet. Flotte anretninger og forskelligt udvalg I sushi, sticks og endda dessert og mayoer/terayaki osv, som typisk koster ekstra på lignende steder.
Andreas Ritzau
Lækkert sted at spise. Deres "nye" koncept med bestilling ved bordet fungerer perfekt, maden er god og betjeningen rar. Vi vi fortsætte med at komme her regelmæssigt.
Jeanne Zaar
Lækker lækker sushi. Hyggelig atmosfære. Bestiller via iPad - inkl. drikkevarer, hvilket gør, at man sidder og hygger omkring bordet sammen. Personalet er imødekommende og hjælpsomt. Vores favoritsted 😍. Kommer igen og igen.
Musse Stausholm
Skøn sushi og dejligt, at man kan vælge meget forskelligt og lidt af hvert. Super god frokost oplevelse.
Tine Bond
Det fungere rigtig fint, at bestille via en ipad. Godt udvalg inkl.dessert.....smagte dejligt 👍
Tanya Thorstensen
Flot anrettet sushi med lækre råvarer - desværre var 3 af rullerne/én slags nigiri pyntet og overhældt med den samme bbq-sauce som fuldkommen dominerede og ødelagde smagsoplevelsen.
Mogens Pedersen
Så skal man snart bestille bord på Zhou igen da vi nok bliver 4 til 5 personer som gerne vil spise der på Torsdag. Jeg glæder mig altid at komme der og spise :)
Bronce Burger Fisk Frokost Julefrokost Nachos Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review