#}
Sluurpy > Restauranter i Køge > Det Sunde Køkken Køge

Det Sunde Køkken Køge - Køge - Fotoalbum

Jeres bowls er vildt skuffende og i kan som det mindste fylde dem op for den pris på over 100 kr for 250 gram! Det 2 gang jeg siger i skal fylde den ordentligt op. Men i gør det jo ikke.
Jeg bestilte skolemad i dag d. 8/2 2022. Da jeg fik min pasta med pesto lugtede den muggent og smagte enormt dårlig. Jeg ringede derfor og fortalte at min mad ikke var i orden og de gjorde intet ved det. 30 kr ud af vinduet. Jeg har spist denne pastasalat før og den smagte ikke som det plejede. Den
Altid en fornøjelse. Jeg får rabet med Køge personaleforening og bruger Det Sunde Køkkens bowls og sandwicher, når familien har junk food cravings. Jeg køber salater og yllingespyd, når vi får mange gæster og ikke gider stå i køkkenet.
God og høflig service, maden er fantastisk.
Rigtig lækker mad. Rene og ordentlige forhold. Der er ikke så hyggeligt at sidde og spise, men man kan bare få maden to go. Priserne er rimelige.
Bestilte mad fra Det sunde Køkken i Køge til 25 gæster hjemme d. 23.10.21. Vi fik leveret 5 salater, 22 halve kyllinger og 60 stks græske frikadeller. Salater og kyllinger var toplækre. Der var rigelig mad. Men frikadellerne var så kedelige; gummiagtige, meget bastante og smagsneutrale. Ingen af vor
Bestemt god til prisen. Lidt øv, at man ikke kan købe øl til maden.
Har fået herfra flere gange både deres salatbowler og sandwich. Jeg anbefaler stedet
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures