Sluurpy
Reset

Der er 55 restauranter

Bedste Barer og pubber i København

Der er 55 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Bastard Café
91/100 (12459 ratings)
Barer og pubber
Restauranter
En hurtig bid mad
Bar
Cafe
Vegetarvenlig
Bar
Cafe
Vegetarvenlig
Frokost
Ristet brød
Nachos
Café
Bar
Café
Udendørsservering
Serverer alkohol
Fuld bar
Gratis wi-fi
Tager imod kreditkort
Siddepladser
Frokost
Billig mad
"Stille og roligt sted, hvor man kan sidde og nyde en kold, eller en varm, mens man spiller spil med dem, man er sammen med. Det er en fed idé, og en..."
Michala Pedersen
"Hyggeligt sted. Ofte helt fyldt. Hyggelig atmosfære og har gode pommes og tripple truffle cheese toast. Ofte meget langsom service. Det anbefales..."
Lea Thomsen
"Godt sted at spille, dog er der en lørdag propfyldt men vi havde en fest med at spille brætspil der. Anbefaling er at bestille bord i forvejen...."
Hans Christian Flyger
"Så har vi været ude at spille brætspil. Vi nåede tre af de over 4.000 spil. Rigtig hyggeligt sted med plads til mange mennesker. Rart med..."
Eva Hyllegaard
"Fantastisk stemningsfuldt sted. Er man til brætspil, er et besøg her helt sikkert et must! Der serveres også lette retter og drikkevarer. Kan..."
Line Line
"Super hyggelig café! Maden var bedre end forventet, men finger-food er måske ikke det bedste med alle de spil man spiller. Nogle af de mest kendte..."
Sang Nguyen
"Lækre toast. Bestilling og servering ved bordet, så du kan blive ved dit brætspil. Kæmpe udvalg, og mange gratis spil. God hjælp fra..."
Heidi Holmgaard
"Fedt sted. Dog sad vi ved et meget lille bord. Svært at have plads til spillebræt. Men..."
Camilla Almlund