#}
Sluurpy > Restauranter i København > Garbanzo

Garbanzo - København - Fotoalbum

Lækker falafel i anderledes knasende pitabrød med en eksplosion af forskellige smagsindtryk og sprøde grøntsager. De bedste sweet fries ever. Stor portion lækker mad.
Vi havde glædet os til hjemmelavet Pita fra Garbanzo på Falkoner Allé , men de slatne fritter var bedre end pitabrødet. Pitabrødet var tørt. Fyldet smagte af det samme. Kyllingen og karrydressingen kunne man ikke engang smage. Garbanzo når ikke engang The Original Pita i Odense til sokkeholderne.
Desværre levede stedet ikke helt op til vores forventninger. Rigtigt venligt personale og god stemning, men maden var desværre intet at skrive hjem om. Flanksteaken var nærmest rå og usaltet og brødet alt for tyndt og flækket på forhånd. Sprøde grønsager, men det samme kunne desværre ikke siges om p
World class pita med falafel. Velsmagende, frisk og god kombination af tilbehør og salat. Man går ikke sulten fra et pitamåltid. Jeg vender tilbage!!!!
Fantastisk velsmagende sund mad af høj kvalitet, og altid super flink personale👌 Helt unikke i sit koncept😃 Specielt lækker er bowl eller pita med flanksteak
Lækker mad, hurtig og venlig betjening og en overskuelig menu
Var på besøg i går og fik det bedste pita brød, prøvede både Flank steak og falaffel. Begge var fantastiske! Betjening var også rar og sjov samtidig.
virkelig lækre falafler med frisk persille, granatæblekerner, syltede rødløg, hummus og alt muligt lækkert i! Vi fik både med lam og halloumi, m. hhv. urtedressing hummus i, og sweet potato fries ved siden af, og det var virkelig godt. man kan også få bowls.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures