Motto Bar & Trattoria

Motto Bar & Trattoria, København Vesterbrogade 55A - København

Italiensk

87/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Motto Bar & Trattoria skål?

Vurderinger og anmeldelser

87
/100
Baseret på 553 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
4,0
34 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
4,2
37 Anmeldelser
Facebook
Facebook
Last update on 13/02/2020
4,8
1 Anmeldelser

S

Sluurpy
Last update on 14/09/2020
4,4
421 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Joakim Møller
+5
Autentisk italiensk mad i fantastiske omgivelser. Vi fik alle en lille bid af Italien den aften fra et let og overskueligt menukort, som både tilgodeser den garvede italofil og den kritiske vegetar. Lokalerne ligner til gengæld ikke et klassisk trattoria, heldigvis! De er i stedet unikt indrettet i de fedeste pangfarver, som passer ind i ethvert Instagram feed! Sjældent har jeg oplevet så venligt og imødekommende tjenere – de mødte selv vores dummeste forespørgsler med et smil og kompetence. De guidede os nemt og elegant igennem både menuen og vinkortet. Prisen er lidt høj i forhold til dit lokale pizzeria, men det er intet i forhold til når du føler at du har taget en weekendtur til Toscana. Jeg skal helt sikkert tilbage igen!
5
Nadja Mejer
+5
Vi fik Københavns potentielt bedste pizza, som blev serveret af et meget opmærksomt og servicerende personale, som smilede uanset, hvornår vi kiggede på dem. Vi følte os med det samme meget velkomne - også selvom vi havde både barnevogn og to små børn med. Hvis man er til indretning, er det også et godt sted at besøge. Motto er en fed blanding af italiensk inspiration og topmoderne med farve- og materialevalg. Vi kom til frokost, men det ligner også et godt sted at få sig et par drinks. Vi blev positivt overrasket på hele skalaen - også da regningen kom. Stor anbefaling herfra.
5
Caroline Kjellberg
+5
Wauw wauw WAUW!!! Min første tur på Motto var en lun fredag aften, og NØJ... den blev gloende hed, efter en fantastisk middag (bestående af en mundsavlende trøffelpizza og fantastiske eksotiske drinks), skønne omgivelse og det sødeste personale samt over the top betjening. TAK for en fuldstændig gennemført oplevelse. Jeg kan kun anbefale Motto, og der går ikke lang tid, før jeg vender stærkt tilbage!
5
Nina Johannessen
+5
Fantastisk italiensk resturant i hyggelige omgivelser. På en efterårsdag kan man sidde ude med lækre tæpper under varmelamper. Maden er ud over forventning; Motto har lavet sin egen udgave af lækre italienske pizzaer, som giver et tvist af noget traditionelt italiensk og nyt italiensk. Alt brød er friskt og hjemmelavet og man får meget for pengene. Vi kommer bestemt tilbage til Motto.
5
Emma Ishøy
+5
Har nu allerede besøgt restauranten to gange, og jeg har kun gode ting at sige om den. Når du ankommer er personalet imødekommende, søde og opmærksomme. Menukortet favner bredt, og jeg har taget mig selv i at bestille mere end to retter fra kortet - og drinks. Deres burrata-salat er utrolig lækker, ligesom deres linguini scampi. Nyd det med en Giro d'Italia. Jeg afslutter altid måltidet med deres små hjemmelavede ispinde, som er særligt gode her om sommeren. All in all, en utrolig anbefalelsesværdig restaurant!
5
Karoline Jørgensen
+5
Virkelig en lækker restaurant! Maden er helt i top, tjenerne er søde og imødekommende! Ligeledes er der smukt og en fantastisk stemning. Alle burde tage en tur på Motto!👌✨
5
Vanessa Hobbs
+5
Motto er et super fedt sted - et, som længe har manglet på Vesterbros Torv! Personalet er super venligt, betjeningen god, maden fortrinlig og drinksene ligeså. Kan varmt anbefale stedet til andre!

Beskrivelse

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google
Facebook
Facebook

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Motto Bar & Trattoria

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Motto Bar & Trattoria

87 4.2 4.8 4
Espresso House 85 4 4.5
ØSTBO 103 93 4.4 5
McDonald's 70 3.3 3
Woolstock - Cotton, Wool and Coffee 95 4.7 4 5
Sofienholmcafe 81 4.1 3.9 4
Chopstix 78 3.4 4.4 3.5
Den Grønne Bønne 70

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 87 baseret på 553 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 33 22 12 10

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1