Sluurpy > Restauranter i København > Vivaldi Pizzabar

Vivaldi Pizzabar - København - Fotoalbum

Ret godt pizzeria. Nogle gange er det "ok", andre gange er det lækkert. Pizzaen smager ret godt hos Vivaldi (når de husker at give den passende ovntid, ikke for meget, ikke for lidt) Når den er godt lavet er det ret godt. God ost og smag. Sprød. Pommes frites kom i en stor bakke, varme og sprøde. Le
Aldrig, som i aldrig nogensinde, har jeg fået så ringe en burger. Ikke engang deres pommes vil jeg anbefale.
Det en restaurant. Men du skal først betale i kassen ind du sidder og spiser. WHAT Mig og min ven bestilte double burger, men fik kun original burger. Burgeren var koldt, kedeligt fyld med mayonnaise og smøre.
Jeg bestilte en calzone derfra cirka 10min efter annulleret de ordren pga manglende chauffør det i den forstand os iorden men at de så ikke kan betale mine penge retur. Er uacceptabelt. 182,-. Manglende tilbagebetaling som de ikke har betalt tilbage er totalt uacceptabelt. Og de skulle være elite.
Manden kunne dårligt forstå dansk og maden var middelmådig.
Mig og mindst to andre fik madforgiftning efter vi havde spist herfra. Det er heller ikke lige det bedste, da det er utroligt neutralt og standard. Ikke spændene mad og pizza med blød kant. Der er mange bedre steder i nærheden. Jeg anbefaler ikke at i spiser her. Medmindre i vil have madforgiftning.
Ringer over en time før for at få en pita klar, til kl 20:45, da jeg har meget travlt og skal direkte på arbejde. Da jeg kommer kl 20:50 og vil have den med, er de endnu ikke gået i gang med den endnu. Der er overhovedet ikke travlt, og de sidder bare ude bagved og snakker. De er total uforstående
Ikke særlig spændende burger med ost og bacon til 55 kroner
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures