#}
Sluurpy > Restauranter i København > Joe & The Juice

Joe & The Juice - København - Fotoalbum

NUL STJERNER. Meget høj musik og ekspedienter, der virkede som om de hellere ville danse og synge, end ekspedere. Kold sandwich og kalkunen smagte mærkeligt og var helt grå. Første og sidste besøg.
God hurtig service. Lidt slidt cafe. Sandwich var virkelig god, men jeg syntes til de priser at deres kop størrelser snyder lidt. En mellem kaffe er virkelig lille fx.
Gode produkter, men også dyre
Jeg måtte forlade biksen, da de HELT IMOD DANSK LOV NÆGTER AT MODTAGE KONTANTER.. TÆNK AT MISTRO SIT PERSONALE SÅ MEGET...
De laver de bedste sandwich jeg kender. Der er rent og pænt, og nogle søde mennesker der arbejder der, som kan sætte et smil på ens læbe.
Jeg elsker at spise på Joe&the juice, men der er også dyrt og nogle gange er musiken for høj
Der er desværre langt mere vand end noget andet i deres overprized juice og shakes. Vildt skuffende oplevelse. Beskidt med madrester på bordene og stolene man skal sidde på. Lyset på toilettet virkede ikke og den unge ekspedient/juicemagerinde virkede fuldstændig ubekymret.
Var på Joe and the juice Nr 84 på Østerbrogade. Det blev 104 kr. Jeg gav 200 kr. Da han spurgte til småmønter stod stod jeg og kiggede i min pung, og imens tog han de100 kr., han havde lagt på bordet til mig, tilbage i kassen. Da jeg spurgte hvor mine 100 kr i bytte penge var blevet af, sagde han je
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures