#}
Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Sari

Cafe Sari - København - Fotoalbum

Første gang jeg er blevet nød til at forlade et sted efter jeg har bestilt, men det hele startede med at vi ville bestille vand, en salat og noget smørrebrød og ud over en lidt uinteresseret tjener og et fedt bord var det nu okay dejlig placering. Han går så op i baren og får hældt en kande vande op
Ikke værd at besøge overhovedet. Meget dyrt og katastrofal mad. Vi fik brunch. Starter med at servere iskold gammel kaffe. Så kommer den frisk pressede appelsin juice fyldt med kerner. Bestiller er ved at falde fra hinanden kniven kan man se de rustne skruer i. Nutellaen til pandekager er glemt - sp
Med gavekort fra Bellevue.dk til Champagne Brunch for 2, søndag den 03-05-2015 med min kæreste. Dyrt og dårligt og efterfølgende ondt i maven. Systemet har på forhånd bestemt, at der ikke kan gives mindre end en stjerne, så den skal tilfalde solen og det gode vejr – det var også eneste lyspunkt den
Spild af penge og besøge dette sted. De servere kun deres retter med halvdelen af de ingredienser der står på menu kortet, og bøfferne er rå og ikke stegt godt nok. Og desuden lunkene drikkevare.
Perfekt sted at nyde en drink og god mad. Vi fik nogle øl og mad og endte først med at gå da de skulle lukke. Super hyggeligt og kommer helt sikkert igen!
Virkelig dårlig betjening. Vi ventede 45 min bare for vores drikkevarer og da maden kom efter 90 min ventetid havde de glemt min venindes mad. Spis der ikke!!!!
Lunken latte, Cæsar salat beståene af, salat stokke med en lille smugle tør stegt kyllng. Lunken rose vin. Medens vi spise kom servetricen og bad os betale - Alt ialt en dårlig oplevelse.
Langsom service, uinteresserede tjenere.. alt for dyrt for middelmådig mad og drikkevarer, som man skal vente længe på. Undgå det.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures