Sluurpy > Restauranter i København > Sushibar Fields

Anmeldelser Sushibar Fields - København

Mr. Real Life
Servicen som forventet af ung arbejdere. Maden var til vores datter elendig. Fritterne var ikke fra samme dag, kolde og uspiselige, skjult under tarvelige forårsruller. hvilket jeg som forælder slet ikke kan acceptere - at man som “kok” vælger at servere alligevel. ( billede haves ) Jeg kommer fra branchen og en anbefaling til Fields er, at lave anonyme kvalitets kontroller på deres restauranter og handle derefter. Den ene stjerne er til den ene af 3 tjenere der serverede vores mad. ☹️ Sorry
Gode Børnehistorier
Vi spiste derinde i går. Forfærdelig forfærdelig buffet!!!! Halvdelen af de varme retter var oversaltet og uspiselige.. Der var ikke meget kød i deres seafod ved deres bittesmå krabber osv... Servicen var dog fin. Men føj noget klamt mad. Der sætter vi aldrig foden ind igen...... Dårlig dårlig oplevelse og vi kan ikke anbefale stedet til endda hunde!!!
Christina Kjølby
Lækker sushi til pengene. Vi bestiller altid en only maki menu, og personalet er altid rigtig søde til at give os lov til at ændre i den ellers fastsatte menu til samme pris :-) Det er billig sushi, så det kan selvfølgelig ikke forventes at være gourmet. Men det er dejligt friskt og stykkerne er store (masser lækker fyld), så man kan nøjes med en only maki menu til 2 personer og så er der rigeligt :-) Alt i alt en god oplevelse. Super søde og venligt personale. Vi bestiller altid vores take away sushi herfra :-)
Helle Grith
Da jeg spiste buffet der - var der flere tomme beholdere hvor der ikke var mere kød tilbage (kun sovs/saft) Jeg spurgte hvordan de kunne kalde det "All you can eat" når der ikke var mere kød tilbage??? Tjeneren hentede så en lille skål kød til mig, men det kan man da ikke kalde en buffet!! Og så sagde han at det var fordi de ikke vidste hvor mange folk der kom??? Jeg spurgte så hvornår de regnede med at folk spiste aftensmad? (jeg var der kl.17) og det vidste han ikke og han vidste heller ikke hvornår Restauranten lukkede? det kom an på gæsterne sagde han? Da jeg skulle betale til sidst - måtte jeg selv rejse mig og finde en tjener (som havde travlt med at snakke med andet personale) Og hende der stod bag disken og stegte de få rå kødting de havde - hun lignede en der var træt af sit arbejde og at man næsten kom til besvær når man kom med noget der skulle steges... :-( Nej - jeg kan ikke anbefale dette sted og komme IKKE igen!
Simon FNP
Kødet var åbenlyst for gammelt til at kunne spises, det smagte som noget de havde opbevaret i en vindueskarm hele juli måned i 2014. Der er helt klart bedre valg af spisesteder i fields. Da jeg fortalte det til tjeneren, virkede han ikke specielt overrasket.
Hasib Ghanizada
Fødevarer var lækre, men der var en dårlig servitrice, som jeg gik igennem Black Friday i sidste uge. En kvindelige servitrice var meget grim og en dårlig holdning til kunderne. Maden er god, men jeg kommer aldrig tilbage, hvis jeg ser, at kvindets servitrice i restauranten.
Rasmus Flodgaard
Ekstrem ringe mad. Maden i buffeten virkede som det var fra dagen før og temmelig kedelig. Kfc og Mcd mad ville være bedre. Sidste gang vi spiser her og ikke pengene vær.
stefan bp
Maden var så elendig, kyllingen var rå og retten med oksekød og ris var så tør og smags løs at den var lige til at smide ud. Sagde det til tjæner,en men tror han hører det så tit for der var ikke nogen reaktion overhovedet, og heller ikke nogen form for rabat.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review