Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Emma

Anmeldelser Cafe Emma - København

Flemming Hansen
Langsom betjening fra køkkenet. Wc ikke rent og mangler papir ved håndvask. Gulve beskidte. Slidt. Ikke muligt at købe alkohol, øl mv. til frokosten. Personalet taler ikke dansk. Maden uinteressant.
Jasmin Emine Eleena Pehlivan
Priserne er for dyre. Hvis man bevæger sig nogle hundrede meter mod cafeerne i Frederiksberg eller Vesterbro kan man få det samme mad billigere.
Søren Pedersen
Dårlig service og mad. Spild af penge. Desuden fortæller de først, når man skal betale, at de kun tager imod kontanter og beder kunderne om at gå ud og finde en hæveautomat. Burgeren var kold og burgerbollen tør som gammelt brød. De såkaldte ovnstegte kartofler var kolde, slatne og havde vist ikke været i nærheden af en ovn. Først da man har bestilt mad fortæller tjeneren, at de ikke serverer vin eller øl, da de ikke har nogen alkoholbevilling. Så hvis man elsker at spilde sine penge og drømmer om at opleve dårlig service og elendig mad, så er det her stedet!
M N
Var inde og spise frokost. Vi bestiller en fetucine ret med torsk - den kom så istedet med laks - vi gjorde selvfølgelig opmærksom på at der stod torsk på menu kortet og ville have en ny portion. Så viser det sig de slet ikke har noget torsk. En club sandwich bliver så i stedet bestilt da resten af selskabet havde fået deres mad (heller ikke af særlig kvalitet). Sandwich'en havde en kold og sej kylling som ikke blev spist op. Da vi skulle betale blev der sagt de ikke tog i mod kort selvom dette ellers bliver reklameret med - vi havde heldigvis kontanter, men det ser ud til det alle dage baseret på andre anmeldelser at de aldrig tager i mod andet end kontanter.
Trine Gejsing
Kunne man give minus stjerner, så har Cafe Emma fortjent i hvert fald én. Dårlig smagløse nachos, med den tarveligste billige mozarella og brun guacamole. Kedelig burger og ingen alkohol bevilling endnu, så den kedelige mad kunne ikke engang peppes op med en af de ordentlige øl de ellers har på menukortet. Og ved betaling viser det sig, at de kun tager kontanter. Den kan på ingen måde anbefales
dennis nielsen
Kæresten og jeg fik menukort og først da vi vælger hvad vi skal have, og siger det til personalet, først her får vi at vide, at de ikke serverer alkohol grundet manglende bevilling og at de ikke tager i mod kort og kun kontant. Vi vælger af afbestille vores ordre og vælger så at gå derfra. Dårlig service ikke at blive informeret, allerede da vi får menukortet.
Bine Bjerre Dalsgaard Larsen
Vildt dårlig oplevelse!!!!! Den store friskpressede appelsinjuice var fra kande og halvdelen af glasset fyldt med isterninger = pris: 55 kr. OG da vi så skal betale tager de KUN imod kontanter. Ingen betalingskort også selvom det står at de tager alle slags, men deres kortmaskine var pludselig gået i stykker idag, men restauranten ved siden havde stoppet for kontanthævning, fordi de altid har "problemer" med deres kortmaskine. Derfor måtte vi gå i Irma og købe noget andet for at have til at betale. Vildt dårligt de ikke oplyser det når man bestiller. Specielt når det er tydeligt en bevidst handling at de ikke vil betale nets for at have kortmaskine.
LovablyInsane
Var inde og spise middag på jeres café i dag og havde en meget dårlig oplevelse. Da vi starter med at skulle bestille beder jeg om jeres hjemmelavede lemonade. Den har i ikke her til aften. Fint nok, i har bare ikke haft den de sidste mange gange jeg har været der. Da vores nachos så kommer spørger vi hvor guacamolen er. Der er ikke nogen guacamole her til aften. Jeg nævner for tjeneren at det skal hun måske fortælle før man bestiller en anden gang, men vi vælger at beholde dem. Da det så kommer til at vi skal betale finder jeg mit kort frem og får dér at vide, at kortterminalen ikke fungerer her til aften. Jeg har ikke nok kontanter til at betale regningen (har kun 150 og regningen var næsten 250). Jeg får så at vide at ovre på den anden side kan jeg hæve penge. Det er så en Euronet, så det bliver spændende at se det gebyr når det kommer ind på min konto. Jeres mad er okay og jeg hygger mig normalt når jeg er der, men denne oplevelse, med manglende essentielle informationer og ingen former for undskyldning var meget ubehagelig.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review