#}
Sluurpy > Restauranter i København > Salonen

Salonen - København - Fotoalbum

Hyggelig lille café Dog var den varme kakao lunken og servitricen virkede særdeles uøvet. En teske med fastgroede madrester og uaftørrede borde mellem forskellige gæster i coronateder, trækker desværre en del ned
Byen bedste chai latte, uden tvivl. Lavet på rigtig te og ikke for sød, og lige så fantastisk på havremælk som på komælk. Resten af menuen er også lækker, uden tvivl (tip: prøv lige deres kage eller årstiden suppe hvis du kommer forbi)
Det er et godt og så har de flotteste spænder til håret ok
Fremragende cafe med hyggelig og personlig stemning. Ejer og personale lærer os gæster at kende, hvis vi vil. Og de har en speciel mission, nemlig kærlighed til bøger og litteratur. Jeg var til forfatteren-læser-op-aften. Kom helt tæt på og stil spørgsmål. Salonen er et helt unikt sted i København.
Salonen er et overordentligt hyggeligt sted, hvor både kunst,kaffe og lækre madder kan nydes over en sludder. Omgivelserne æmmer af dagligstue og indbyder til, at man slår sig ned i en stund.
Hyggelig lille cafe som er pænt indrettet med et meget hjemligt præg og god smag. Super søde folk bag disken og god kaffe. Tag en sladder over kaffe med vennerne eller hyg dig med din bærbare og en kop mocha. Kartoffelmaden er god.
Helt klart et af de hyggeligste steder i hele København! Perfekt til at sidde og småsludre lidt eller bare drikke en kop varm kakao mens man læser en bog
Hyggelig stemning-jazz i højtalerne og kunst på væggene og høflig og sød betjening (og alt er økologisk) og inspirerende kulturelle arrangementer og altid flere aviser.Det er bare synd de lukker 18 men ellers er jeg stor fan!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures