#}
Sluurpy > Restauranter i København > Go Away

Go Away - København - Fotoalbum

Jeg bestilte risnudler og spurgte om jeg kunne være sikker på det var risnudler. Men nu sidder jeg på kontoret med en hel ret med hvedenudler!! Virker ikke til det bedste sted. Det smager over middel men meget salt. Men det skulle prøves... lidt ærgerlig over det ikke var bedre.
Nummer 82 med kylling, kokos, mango og banan smagte ikke af mango og banan. De kaldte smagen på menuen "tutti fruity". Den smagte bare som en almindelig rød karry. Nummer 84 med kylling og peanut hot pot smagte overhovedet ikke af peanut og var overhovedet ikke stærk, på trods af at den er indikere
Sushi smager enormt lækkert og deres hot pot (varme mad) er utrolig lækkert også. Kan varmt anbefales. Maden er helt i top ,og derfor skal de have 5 stjerner herfra.
betalte over 400 kr for 6 kolde overstegte oksesticks der smagte lidt som om de havde ligget et par dage, 1 overstegt kold reje stick, 6 kolde middel kyllingesticks og 3 udemærket panko sticks nogle ekstra ris og en middel nuddelsalat. Kan ikke anbefale.
Not recommended. Lige knapt acceptabel sushi med ikke så frisk fisk - måske fordi sent på aftenen, men ikke godt nok. Lavet af nogen, der er ligeglade?
Det blev leveret forholdsvis hurtigt, men maden var kold. Retterne var smagsløse, risen var smattet og kartoflerne var ikke færdigkogte. Kan ikke anbefales.
Sushi retterne var gode. De havde hætte og glasmaske på for at være rene. ( Jasmin blomster 😉 )
Absolut udemærket mad! Hurtig og høflig betjening.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures