#}
Sluurpy > Restauranter i København > Indian Ocean

Indian Ocean - København - Fotoalbum

Maden blev leveret 45 min. for sent (over 2 timer efter bestilling) og efter at vi selv havde rykket restauranten på tlf. med besked om ar de havde travlt. De havde så travlt at de ikke havde sendt samosaerne vi havde bestilt og betalt for. Men det gjorde ikke så meget da vi endte med at smide halvd
Takeaway fra denne restaurant er i urimelig dårlig kvalitet - især prisen taget i betragtning. Butter chicken bestod af kyllingeklumper, der i bedste fald kom fra frost, i værste fald var på grænsen til at være fordærvet. Sovsen var tynd og uden smag. Dal blev leveret med to centimeter lag olie i to
Vi var der kun for at få en isvaffel. Den kunne den elendige medarbejder heller ikke finde ud af at lave. Derudover var det den mest usympatiske person man kan forestille sig. Men ikke flere ord herfra, for er der ikke noget med at. Hvis ikke kan sige noget pænt, skal man tie stille.
Mest smagsløse sandwich, serveret helt kold og med et kvarters ventetid trods ingen i kø. Jeg har desuden smagt deres indiske buffet som dufter som en drøm, men desværre heller ikke smager sådan! Øv !
Maden plejer at smage godt, men der går lang tid, før man får sin mad. Over 1 time. Har prøvet det flere gange nu, så det var desværre ikke et særtilfælde.
Jeg fik Butter Chicken og Mango Lassi, de smagte begge som de skulle. Masser smag, uden at være for stærk. Personalet var høflige, og priserne er som man kan forvendte. Jeg måtte slippe ca. 150,- for mad og drikke. Fin oplevelse, kommer helt sikkert igen.
05-05-2019: Det er en af de tørreste og kedeligste kyllinge-sandwich jeg nogensinde har betalt 59 kr. for. 30 kr. for ½ liter pepsi max. Så er den vidst også betalt. Udsigten over Amager Strand er dog upåklagelig.
Ok mad til prisen.. Kunne måske godt have været lidt varmer.. Men der kom nybagt brød og der var et fint udvalg. Ikke for stærkt.. Så også for børn...🤣
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures