Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Balkonen

Anmeldelser Restaurant Balkonen - København

Helle Schüler
Nytårsaften 2018, rigtig hyggelig aften med ham den søde ❤️ god mad og 👍 up for tjener, og super selskab af to unge par - som kun gjorde aften endnu mere hyggelig 🎉
Christopher Ibsen
Jeg bestilte en rib eye, som skulle være medium. Da maden endelig kommer efter et godt stykke tid, og man havde glædet sig til at sætte tænderne i dette lækre stykke kød, kommer den ind helt well done. Jeg gør tjeneren opmærksom på at bøffen er well done, og hun er så venlig at tage den med ud i køkkenet igen, og alt er godt. Det eneste er så bare at jeg så får den samme rib eye tilbage, skåret i mange mindre stykker af kokken. Tjeneren siger så at kokken har skåret den ud for mig så jeg kan se at den er medium, hvilket jeg selv mener er super uhøfligt. Tjeneren fortæller mig at det kan være pga. af lyset, hvilket er en super dårlig undskyldning, da lyset var helt fint. Aldrig har jeg fået så tør en rib eye, og at få den samme bøf tilbage helt ud skåret er respektløst. Man skulle ellers tro at kunde altid har ret i sådan en branche, men åbenbart ikke... Dog var dette ikke engang det værste af det hele, vi var en familie på ni personer, hvoraf fem af os havde bestilt forskellige slags medium bøffer. Ud af de fem bøffer er kun en af dem medium, en af de fire well done bøffer bliver byttet til en ny, mens os der sad med de tre sidste super tørre bøffer måtte nøjes med en ud skåret bøf som lyset får til at se well done ud. Alt i alt en mega dårlig oplevelse, og mangel på respekt for kunderne fra medarbejdernes side.
Lasse Lindgren
God beliggenhed men dårlig mad. Min Wienerschnitzel var virkelig kedelig. De andre i mit selskab fik spareribs, de var okay, men marinaden var meget salt, måske håber man håber på at sælge flere drikkevare. Det kostede 15,- ekstra hvis man vil have pommes frites i stedet for bagekartoffel, men hvorfor? Giver 2 stjerner fordi vi trods alt blev mætte, men alt for dyrt i forhold til det der serveres, der findes mange bedre alternativer i Tivoli!
Geert Joachim Hansen
Rigtig godt humør hos tjenerne. Meget personligt, selv med maske på. Tak. Meget lækre spare ribs, dog ALT for lille bitte portion til prisen og man bliver ikke mæt. Lækker bagt kartoffel. Cole slaw var industriagtig, for fed og uden smag - det er nemt og billigt at lave lækkert og er en klassiker til spare ribs, der bare skal være i orden. Så 4 🎆 pga tjenerne.
Sanne Jørgensen
Var afsted i går lørdag 16 november til 70 års fødselsdag. Buffeten var så elendig, med gammel mad, står udækket udenfor (sild, brød mm.) æggene og rejerne så ud til at være fra nogen dage før.. Anden var tør, sovsen kold og med skel ovenpå, frikadellerne kolde, brune og alm. kartofler havde næsten mug på, så uspiseligt. Stolene man sidder ved er så store, at de ikke passer til bordene, og man kan ikke komme hverken frem eller tilbage. Vi nævner dette op til flere gange til tjenerne uden der sker noget. Vi får til sidst at vide, vi skal kontakte den ansvarshavende, som så kommer ned til os og hun er så ubehøvlet og fortæller det kan vi oplyse om, når vi sidder med maden (det er jo netop det vi har gjort). og min mor bliver nærmest overfuset. Prisen er alt for høj ifht. kvalitet. Alt i alt en meget dårlig oplevelse af både mad og service og som faktisk ikke fortjener en stjerne, men nu er det, det man kan give , ellers havde det været 0 stjerner herfra.
jens schultz
Forfærdelig og fuldstændig skammeligt at stedet vil være bekendt at kalde sig restaurant, når det eneste de gør er at hive færdig mad op af spande og brænde den ene halvdel af det så meget på at det er uspiselig og den anden halvdel får så lidt atdet stadig er helt råt, deres bøf kan bruges som såle læder i gamle sko og deres kylling sagde stadig pip og alt dette forlanger de gudhjælpemig 200kr. For. Det er simpelthen svineri, ikke engang de danske kommuner ville servere sådan en gang ulækker sjask for vores ældre... Føj🤢
Klaus Jensen
Jeg har aldrig nogensinde spist et så… Jeg har aldrig nogensinde spist et så ringe sted. Føj for en oplevelse. Hele buffeten var gammel. ALT kød var lunkent, tørt og havde lagt utrolig længe, majskolber og kartofler der kun var halv færdige, iskold sovs, gammel salat og agurk stykker på 3 cm, kolde pomfritter, sodavand der var HELT flad og så en flok mennesker der hverken snakkede eller forstod dansk. Kan simpelthen ikke forstå at Tivoli tillader denne restaurant. Kommer ALDRIG igen.
Lars Mogensen
Besøgte Promenaden den 5. juli - hvilken skuffende oplevelse. Salatbar kedelig og halvtomme skåle - restaurationen opfordrede til at begrænse madspild ved at besøge buffet oftere, da man kontinuerlig tilberedte kød. Det levede man ikke op til - kød halvlunken og tørt, pølser delvis indtørrede, barbeque revlsben ikke ordentlig tilberedt og sovse lunken. Buffet bar tydelig præg af, at man lukkede kl. 1900 til fordel for et privat selskab (vi var på stedet kl. 18). Har tidl. været gæst for 6-7 år siden hvor alt var i top; jeg vil fremadrettet absolut undgå stedet - iøvrigt meget sød og venlig personale.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review