Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Babylon

Anmeldelser Restaurant Babylon - København

Liv Holm
Den ene stjerne går til den første tjener vi havde da vi kom til stedet, super serviceminded og meget imødekommende . desværre fik vi en anden tjener da vi valgte at sætte os inden for fremfor i orangeriet da det var koldt. Vidste jeg vi ville få en ringe tjener og skulle sidde og mega dårlig akustik hvor musik og andre besøgende var så overdøvende at vi måtte råbe til hinanden så havde jeg hellere frosset mine fingre af for den første tjener og muligvis en bedre oplevelse i orangeriet.. Maden er dyr kontra mætheden og der går mega lang tid imellem retterne… Virker meget som et sted hvor influencere og kendisser kommer og viser deres fjer og ikke så meget andet. Masser af “se mig attitude” men ikke så meget sjæl hvilket er ærgerligt taget lokationen i betragtning.
Younis
Julie var den bedste tjener. Meget sød og forstod at når man spurgte om mere Dessert. Ren klasse service fra hende <3
Tommy Jørgensen
De har styr på deres skaldyr. Tip top smag og super kvalitet. Serveringen var sublim og unik.
Robert Esterajher
Subtilt sted med byens bedste udsigt! Maden er velsmagende til en lille sult.
Ebbe Berthold
Selvom Babylon nok er en af de restauranter med den pæneste beliggenhed og den flotteste udsigt, så gør det desværre ikke op for den oplevelse jeg og mit selskab havde på stedet. Vi starter med at blive anvist de ovenpåliggende rum, som vi har helt for os selv - dejligt privat, men lokalerne kunne godt have brugt et touch up for stedet gave mere en ung-på-klub vibe en den mere antikke vibe man får når man ser stedet udefra - ærgerligt. Efter vi har sat os, bliver vi serveret noget dejlit surdejsbrød med dertilhørende vin som vi ivrigt lapper i os. Efterfølgende får vi en ret tarvelig omgang tapas som jeg selv kunne have lavet bedre ved at tage i den lokale føtex og købe ind. Det føltes som om at både parmaskinken og olivenerne var indkøbt i Netto og tilrettelagt efterfølgende. Der blev også serveret nogle ret så rå og smagsløse grønne asparges, som jeg mistænker er blevet serveret direkte fra det bundt de er kommet i. Godt og vel cirka en time efter tapas'en får vi så forretten serveret, hvilket i sig selv er lang tid, men selskabet hjalp heldigvis på dette. Forretten er nogle rigtig dejlige friske kammuslinger i hvid sauce som er et gigantisk step opad fra den lunkne tapas. Her er der endelig tale om gode friske råvarer der smager af noget! Da vi så bliver færdige med kammuslingerne, går der vel endnu en time, hvorefter vi får servet hovedrettet som er en form for italiensk eller siciliensk krydret pastaret med flere muslinger. Her skal det så siges at der ved vores bord sidder både en glutenallergiker OG en vegetar, som begge ikke har kunnet spise enten tapas'en eller forretten vi er blevet serveret, da restauranten ikke har taget forbehold for dette, selvom vi har forudbestilt selskabet til dagen. Da hovedretten så bliver anrettet spørger vi så selvfølgelig om det ikke er muligt at få noget til dem som er allergikere, hvor vi får svar tilbage at "det kan vi desværre ikke tilbyde". Efterfølgende får vegetaren dog heldigvis en advocadocremet pastaret som faldt i god jord, men jeg synes det er under al kritik at man ikke er forberedt på at der kommer allergikere til et selskab, når selskabet allerede har meldt ud at der kommer allergikere. Desserten var en form for flødeis, som desværre når at smelte ret meget, da den bliver serveret omkring kl 23 (vi satte os ved bordet kl 18:30) og på det tidspunkt er alle oppe og rundt omkring baren i stedet. Resten af aftenen forløber som den skal, med god fest og relativt fine men dyre drinks i baren. Alt i alt er Babylon ikke et sted jeg vil anbefale at folk tager hen, hvis de er enten allergikere, vegetarer eller gerne vil have et hurtigt eller varmt måltid mad.
Marianne Jacobsen
vidunderlig mad - kunne spiser her hver aften - de har desværre kun åbent fra onsdag til søndag :)
Hans Møller Jensen
Flot arrangement, men meget lang tid mellem retterne - meget dårlig akustik. Maden lækker, men det rækker ikke til mæthed.
Thomas Bogh
Gastronomisk og festligt i den dejligste stemning…
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review