Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Sundet

Anmeldelser Cafe Sundet - København

Elaine Stello Garcia
Familiær atmosfærisk stemning, vidunderlig udsigt og velserveret mad til rimelige priser. Hjælpsomt, imødekommende og empatisk personale i konfirmationsforberedelsen. På selve dagen mødte vores selskab hjertevarm servering af engageret og smilende personale. En mindre opgradering af interiør, stemningsskabende detaljer og generel vedligeholdelse ville udløse min 5. stjerne. Café Sundet er klart et besøg værd og et sted man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.
Isabella Borch-Nielsen
Jeg har købt is her fra et par gange og det er altid noget af en dyr oplevelse. Men i dag var værst. Jeg fik to kugler is i en vaffel for 37 kr. endte på det efter efter de ikke kunne lave det jeg ville have. (Som ellers stod på deres menu. Dette er min id efter jeg har spist den første kugle. Som var noget mindre en den nederste. Vaflen er helt hult indeni. Mængden af is også for 37 kr er jo hul i hovedet
anton 03
Maden var middelmådig hvilket ikke hænger sammen med de høje priser overhovedet. Tjenerne var lidt for kække og smarte i attituden. Det største problem var dog at menukortet var droppet så udvalget af mad var meget skuffende. Jeg fik noget kalv som var stegt Well done fordi de havde glemt at spørge hvordan den skulle steges. Det bedste ved stedet var udsigten som stort set var det eneste positive.
Paw Lyng
Lækkert stjerneskud i let nyfortolkning. Rimelig pris og venlig opmærksom betjening. Udsigt over de omkringliggende havne og Øresund.
Lone Tolderlund Jørgensen
Skøn terrasse god øl. Lige den fredag aften vi var der svarede vores pandekager mhv tun og oksekød ikke op ril vores forventninger i forhold til pris.
Sanfra3 Roed
God beliggenhed men ikke god mad til prisen. Det kunne være lavet bedre fra frost derhjemme 🙈 ta en drink istedet og nyd udsigten.
Fehmi Dag
Tak for jeres venlighed og samarbejdsvillig. Holdt min fødselsdag for 97 gæster,alle var glade og roste jeres mad til skyerne. Tak Til cafe Sundet team.🙏👍
Jørgen Pedersen
Servicen her, var særdeles behagelig, og da vi bad om diverse tilvalg og fravalg til vores isvand, med, uden is og med uden citron i, kom han snarrådigt med en lille tallerken med isterninger og lime skiver med en lille tang til at tage med. Til hovedret fik jeg Kalvekæber, serveret med bagte rødbeder, timiansovs og kartoffelmos. Kartoffelmosen var godt spædet op med smør, den smagte lækkert og konsistensen var cremet og god. Kalvekæberne var møre og kunne tygges med øjenlågene, dog var kødet med en del fedt i, sovsen var godt afstemt til retten. Rødbederne havde fået præcis som de skulle, ikke smattede og heller ikke med for meget bid i. De syltedeløg var også en del af menuen, de havde en lidt for stærk karakter ifht. til min smag. Til dessert fik jeg en chokoladekage, jeg fik at vide det var en brownie med chokolade ovenpå. Kagebunden mindede mere om en kakokage med sukkerlage spædet op med chokolade på toppen, som var både grynet ned sukkerkorn i og blød ikke som en god ganache, ikke det jeg forbinder med hverken brownie eller chokoladetop, den var dog flot anrettet. Stedet er hyggeligt og har en god udsigt.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review