#}
Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Ludwigsen

Cafe Ludwigsen - København - Fotoalbum

Bedste bar på Vesterbro! Stella er den bedste bartender som laver lærke drinks. Isak er en sygt god runner som tager hensyn til ens behov - og så er Emilie bare den bedste chef her. Kan kun anbefale!!!
Hyggeligt sted. Meget sød og venlig personale der tillader have egen mad med in. Billig øl, men måske var det for EM kampen - kampagne. Vi fik abonnere baren til den aften det var Sverige mod Spanien.
Helt ekstremt ubehøvlede bartendere. Vi var 4 veninder taget på Ludwigsen i aften den 11.december, men måtte gå igen efter 40 min. da det ikke var lykkedes os at få noget at drikke. Der var medium travlt, men bartenderne virkede apatiske og har bestemt ikke gået på service skole. De sprang os over g
Stella er den bedste bartender, og Isak er den bedste runner (ham med kasket). Boss er hot.
Rigtigt hyggelig sted uden at der var for mange mennesker
Fint, med MEGET ungt publikum. Og ditto bardender!
Hyggelig bar med et god udvalg af øl (Diverse Carlsberg produkter). Et rigtig god sted hvis du vil hygge med vennerne eller se en fodboldkamp. Der er rimelig proppet i weekenderne, så kom i god tid.
Bestilte to white russian. Fik noget som hverken var lavet af sødmælk/fløde eller kahlua. Da jeg spurgte ind til hvad som de havde brugt istedet, sagde de blot at jeg jo tydeligvis ikke havde forstand på hvordan det skulle smage...
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures