Evy Lillie
Vi var 3 der fik charcuteri & oste planke til 189 kr pr.stk. Det var SÅ kedeligt 2 slags spegepølse ,1 serrano skinke , lidt ost og tyndt skåret trist hvidt brød,,, det var MEGET dyrt for den smule. Kan bestemt ikke anbefale det ,,selvom betjening var ok.
Ronni Falk
Jeg fik en fadøl, den var kold og smagte som den skulle. Min kæreste fik en Irish coffee, den var desværre iskold. Kunne høre nogle af de andre gæster også fik kold kaffe, sådan noget må tjeneren gerne være obs på inden der bliver serveret varme drikke!
Jon Lykke
Vi havde en hyggelig middag på Barock i går, og det var en OK oplevelse. Vi besøgte restauranten i starten af Dining week 2020, og havde derfor en fast menu klar, hvortil vi købte vin.
Stedet er ganske hyggeligt, og der er en dejlig Københavnsk charme over stedet (især i kælderen, bagerst i restauranten og ovenpå.
Vi fik er særdeles lækker hummersuppe til forret, som bestemt var aftenens højdepunkt. Dertil en lækker Gewürztraminer Riesling. Jeg nævner disse to, fordi det var aftenens højdepunkter.
Hovedretten var en entrecote som timingmæssigt kom lidt skævt til bordet, selvom vi mente at vi havde afstemt med tjeneren, og der blev ikke spurgt til hvordan bøffen skulle være. Da vi høfligt påtalte dette, var svaret; "hvis I ikke siger noget, så er den medium". Det forklarer selvfølgelig også, hvorfor de ret resolut sagde at hovedretten ville komme indenfor 5 minutter, når vi var klar til den. Han spurgte elskværdigt om vi ville have hovedretten nu, eller om vi ville vente, og vi sagde at vi gerne ville vente i 10 minutter, med den forventning at vi så ville blive spurgt hvordan kødet skulle steges. Det skete ikke. Kartoflerne var gode, men ellers var retten lidt til den uimponerende side.
Til dessert fik vi en Crème brûlee, som smagte fint, men var lind og varm helt igennem. Den var serveret op en bred tallerkenagtig genstand, hvor crème brûleen var ca. 5 mm. høj. Det bar ærligtalt præg af, at det er en hurtig ud-af-huset ret, som tjeneren kan gøre klar med en brænder udelukkende.
Begge rødvine var et skævt match. Der var ikke noget galt med dem, men kvaliteten af vinene var lav. Den ene et godt eksempel på, at de gode Bordeaux vine sjældent kommer fra Saint-Émilion.
Overordnet set var indtrykket middelmådigt. Tjenerstaben var søde, men meget urutineret. Det var tirsdag aften i starten af Dining week, og der var blot tre andre selskaber på restauranten, til trods på en COVID kapacitet på 40 mennesker. Og selvom der ikke var mange gæster, og det var tidligt på ugen, var restauranten løbet tør for to af vinene på kortet. Dertil så vi også, at mange genstande på bordene blev genbrugt til nye selskaber uden at blive afsprittet, hvilket måske ikke er det heldigste signal at sende under COVID-19.
Lone Jakobsen
Dejligt sted med god atmosfære
Biking Viking
En standard burger. Og kokken legede gourmetkok ved at lægge en halv skive rødbede og en halv syltet agurk på tallerkenen. ???
Rune Cassøe
Magen til ubehøvlet betjening skal man lede længe efter. Forbi man beder om ting der er glemt på frokost tallerknen. Så som den beskrevet på kortet mayonnaise til æg og seje. Så ruller pige barnet øjne og brokker sig. Hvor efter hun kommer tilbage og hamre en bøtte med pølse ketchup og mayo ned i bordet.
Kommer aldrig igen.
Karsten Nørskov
Ringe tilberedt bøf næsten uspiselige og klubsandwish som burger hvor man ikke kunne erstatte karry dressing hvor man bare selv kunne tilsætte mayonnaise for dyrt for den slags så fik vi prøvet det første og sidste gang
Hans Mayer
Touristenfalle.
Kalte Burger und denn wird diskutiert.
Toilette dreckig, wird wohl alle drei Tage mal gereinigt.
Tourist trap.
Cold burgers and then they discuss.
Toilet dirty, probably cleaned every three days.
Turistfælde.
Kolde burgere, og så diskuterer de.
Toilet beskidt, sandsynligvis rengøres hver tredje dag.
An error has occurred! Please try again in a few minutes