#}
Sluurpy > Restauranter i København > Great China

Great China - København - Fotoalbum

Dårlige mad oplever. Vente tid næsten 45 min. På mad. Vi fik forklar at det åben kl 12 og det møde ind kl 12. Og det ikke klare at tage i mode gæster kl 12. Hvis personale skulker møde samtiden. Resturand var ikke rent meget fedt på borde.
Ikke så meget dim sum at kunne vælge og så er de små. Retter er fyldt med olie så det er svært at spise. Det er ikke lige mig.
Fedeste koncept med “Dim Sum ad libitum”! Mange gode retter at vælge imellem, super flink personale og hurtig betjening. Nemt at bestille mere mad via den iPad man får. Savnede dog nogle grønsager at vælge 😊
Super god mad, høflig betjening, klart et besøg værd.
Yderst god service, smilende ansatte, ekstremt lækker autentisk kinesisk mad af bedste kvalitet. Jeg har været i Kina mange gange, og dette er et af meget få restauranter i Danmark, der gør det godt.
En omgang billig kinesisk "buffet" desværre dumplings ligeså billigt og smager desværre af frosne dumplings som fås på den lokale kineser købmand! Indretningen var kedelig, hele resturanten var stort men tomt, vi sad der som de eneste... Vi kommer ihvertfald ikke tilbage, og vil ikke anbefale til v
Virkelig god mad med god service til rimelige priser.
Mad var super god og service var meget fint. Tjenere smilede hele tiden og var meget imødekomme. Vil sikkert komme igen. Lokal var lidt køligt, der kunne være lidt varmere men der var koldt udenfor.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures