Cafe Globetrotter

Cafe Globetrotter, København Copenhagen Airport - København

Europæisk
• Dansk
• Spise på stedet

70/100
Anbefalet af 2 personer
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Cafe Globetrotter skål?

Vurderinger og anmeldelser

70
/100
Baseret på 61 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 04/01/2024
3,0
1 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 28/06/2020
4,0

Anmeldelser

5
Hannah Karmann
+5
Tivolis helt særlige julepynt er helt sikkert mange besøg værd. Hvert eneste år pynter de hele haven op til en uforglemmelig julestemning der kan få enhver person i god julestemning. Jeg har selv købt årskort netop for at kunne opleve de forskellige sæsoner med forskelligt flot pynt i hele haven. Dog er mad og drikkepriserne til den lidt dyre ende, især hvis man er studerende.
4
Jens C. F. Nielsen
+4
Stedet som jeg jævnligt har besøgt siden barndommen og siden med egne børn. Mange gode minder herfra og det er stadigvæk hyggeligt at komme hertil og se de nye forlystelser og stedets underholdning.
5
Christoffer Egelund
+5
Super dag og pakken strålede med fine friske blomster og fine træer i fuld flor. Altid en fornøjelse uanset om det er med famile, venner eller kunder fra udenlandet. Tak for jeres gode arbejde. 🌹🌷💐🌺🪷🪴🌳🎡🎠⛲️
5
Annette Gehrs
+5
Tivoli er altid et besøg værd. Haven er smukt udsmykket - med overvældende mange blomster i sommerhalvåret og overvældende mange lys om vinteren.
5
Kirsten Rasmussen
+5
Som sædvanlig var Tivoli fyldt med det ene flotte blomster arrangement efter det andet. Glæder mig til roserne kommer i blomst.
5
Mathias Mikkelsen
+5
Bedste forlystelsespark i Danmark! Stort udvalg af forlystelser og mange spisesteder i forskellige prisklasser. (Hands down best amusement park in Denmark! A big variety of rollercoasters for all ages. Many restaurants in different price classes.)
5
Hjordis Nielsen
+5
Det var en den fedeste oplevelse jeg har haft med familien 🥰 Vi prøver masser af maskiner og kom lidt ud af vores comfort zone 😅 det er kun godt. Der var lyse show ved vandet der var kunstnerisk oplevelse af en anden art og perfekt mix til de andre forlystelser. Dejlig personale og suveræn topscorer iht dekkurationer og Tivoli Københavns stil👏 denne oplevelse kommer vi til at leve på længe 🥰💖💗 tak for os
5
Martin Bjerre
+5
Det er mange år siden jeg havde været i Tivoli, og da chancen bød sig tog jeg min datter med og vi hyggede hele dagen.

Beskrivelse

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Cafe Globetrotter

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 70 baseret på 61 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1