#}
Sluurpy > Restauranter i København > Jabob's Bageri

Jabob's Bageri - København - Fotoalbum

Familie bageren med fantastisk kvalitet. Dette er ikke en stor kæde med et super godt brand navn, men det betyder ikke at kvaliteten mangler, næh nej. Det er friskt og lækkert. Godt brød som er luftigt, saftigt lækkert, fyldigt i konsistens og smag. Ja, man skal ikke kimse af en god ostemad. Wienerb
Er du i Amagercenteret og får lyst til en kop kaffe og et stykke kage eller en bid brød, så smut lige udenfor og hen til Jakob's. Det er meget billigere og mindst lige så godt, som det du kan købe indenfor i centeret. Dog er der ikke så meget plads indenfor, men i godt vejr kan du sidde udenfor.
Fradrag d . 17/1 kl. ca 6.30 købte vi 1 stk franskbrød. Det var virkeligt tørt. Virkede som om at det var flere dage gammelt. Vi handler der fast om fredagen og der har været mange fejl bl.a store huller i franskbrødet. Det har vi levet med. Men gammelt brød NEJ TAK. Vi kommer ikke mere.
Dejlig lokal bager. Du kan få rundstykke med smør og ost og kaffe for kun 26,- og du kan sidde indenfor eller udenfor og nyde det. Jeg har kommet her regelmæssigt siden jeg flyttede til Amager i 2010, og jeg er meget glad for stedet.
Træstammer uden romessens og lidt tørre, men super søde på den dårlige måde. - indholdet var mere som brød, farve og rigtig meget sukker - slet ikke som de skal være. - "konditor" - skuffende.
Dette er og har været min bager i mange år. Brødet er godt og masser af udvalg, lavet af Jacob og hans Bagerhjælpere. En god bager med altid dejligt personale der er super søde.
Altid god og venlig betjening. Og det er nu også ret hyggeligt når man møder Jakob og får sig en lille sludder. Hyggelig "lokal" bager ❤
Det var saftsuseme nogle velsmagende tebirkes! Morgenbollerne var også gode (ikke sådan nogle vandede tingester man ikke lægger mærke til at man spiser). Og når det hele så kan leveres, så er det 5 stjerner værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures