Sluurpy > Restauranter i København > Bizzaro Kitchen & Bar

Anmeldelser Bizzaro Kitchen & Bar - København

Povl Kvols
Jeg har med mellemrum besøgt Café Bizzaro i de seneste ca. 16 år. Deres burgere er gode, og deres brunch kan også anbefales. De har er fint og skiftende udvalg af øl og sodavand, samt vin, kaffe, the osv. Priserne ligger er sted i midten, og svarer meget godt til cafepriser i København i øvrigt. Stedet er lidt spøjst indrettet pga. de lidt skæve lokalet, men hyggeligt, og med sædvanligvis sød betjening.
Charlotte Nielsen
Lækker café ,smukke omgivelser , men konceptet med en ting på bordet der lyser når ens mad er færdig minder mig om et cafeteria hvor man så også selv skal hente sin mad . Hvad skete der lige med servicen? Bordservering ville klæde stedet Maden smagte godt
Sasha Toubro
Det her sted er så langt ude at man ikke tror det. Bestillte til at spise samt dele en portion Nachos og et Snackbræt. Da jeg bedte om to stykker rugbrød i stedet for et fik jeg fortalt at denne anretning kun var beregnet til 1 person og derfor var der kun beregnet 1 stk brød til. Øllen var god, men de ved sandelig også hvad de skal tage for den. Personalet er bogstaveligt til at lukke op og skide i.. Langsomme og ikke på nogen måde service mindede.
zilver90
Maden var 45+ minutter om at blive klar, man skulle selv hente tingene, man kunne ikke få en kande vand, det var dyrt og maden var væsentlig under standard. Vi fik Ravioli, og der fik man ca 7-8 stykker til 125kr hvor dem man kan købe til 15’ish kr i netto faktisk smager af mere. Burgeren var igen under standard og alt for dyr i forhold til hvad man fik. Super dårlig oplevelse og betjeningen var også rimeligt ussel..
Louise Coulthard
Jeg er så skuffet efter jeg har været på cafe Bizarro igår. Jeg har haft kvalme siden igår efter jeg spiste deres brunch som koster det hvide ud af øjnene når man tænker på kvaliteten. Det smagte så dårligt og madvarene blev ikke opbevaret på køl. Deres rødbedesalat var varm og ulækker og osten var ikke skåret ud så det skulle man stå gøre efter der var 100 andre gæster der havde gjort det samme. Alt i alt en meget uhygiejnisk og meget dårlig smags oplevelse. Jeg sætter aldrig mine ben derinde igen.
Peter N Andreasen
Da jeg bor i nærheden er det et bekvemt sted for brunch. Der er et rimeligt udvalg af øl på flaske og forskellig slags kaffe. Deres kyllingeburger er stor og smager udmærket. Det hele skæmmes dog noget af den langsomme nærmest modvillige betjening.
Peter Thornvig
Hyggeligt men uden skarphed. Der manglede varer til menukortet . Det ene toilet var i stykker på det andet kunne døren ikke låses. Den sandwich jeg købte var til 89 kr. Ikke noget at skrive hjem om. ... men kaffen var god.
Niels Philbert
Grundplanet gør det ikke nemt at gøre hyggeligt, men det må næsten være muligt at gøre det bedre. Caféen fremstår som et sted fra 90'erne, der ikke har udviklet sig. Menukortet har aldrig fristet, så maden kan jeg ikke udtale mig om.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review