#}
Sluurpy > Restauranter i København > Just Thai

Just Thai - København - Fotoalbum

Virkelig god service, søde medarbejdere der har fokus på dig.. Maden er ikke wuuhuu men atmosfæren er hyggelig, kan anbefale at hvis man tager buffeen, gå efter det mad med kylling.. Alt i alt fint billigt sted
Alt for lidt udvalg når det meste er tilføjet chilli. Ikke ret stort udvalg hvis ikke man er til stærk mad.
Det er billigt, men hold nu kæft hvor er det ringe. Smagen er utilladelig dårlig, curryretterne svømmer i fedt og maden er ingenlunde varm. Hold dig væk!
Venligt og smilende personale. 4 personer og bestilte 2 forretter, 2 hovedretter og en børne ret. Suppen Tom yun kung skulle være m kokos...-ingen kokos men godt krydret. Vi savnede 2 hovedretter som kom så sent at de 2 andre var færdige, lidt ærgerligt ellers smagfuldt og gode portioner.
Bestilte buffet kl. 17.30. Det var tydeligvis samme mad som var sat over til frokost - koldt og klistret med dårlig smag. Desværre bad vi ikke om at måtte gå uden at betale - det burde vi have gjort.
Dårlig service, de kunne ikke servere drikkevarerne, da det åbenbart ikke virkede midt i normal spisetid. Det var ganske uspiseligt mad. Bestilte en dampet nuddelsalat med kylling som skulle være mild i smagen, fik istedet en uspiselig ret pløjet til med chili og koriander og glasnudler som han påst
Maden var såmænd rigtigt god, masser at lækre retter vælge imellem, og så endda til en helt okay pris. Dog fik jeg et stykke ståltråd med i en af mine portioner, og foruroligende nok virkede det ikke til at chokere eller på nogen måde overraske tjeneren.
Seriøst har aldrig fået så dårlig service i hele mit liv. Faktisk fik min veninde og jeg slet ingen service. Vi sad og ventede forgæves i omkring 20 min og ende med at går der fra, da begge tjener stod med deres telefoner og tog selfies, uden at ekspedere os selvom de dig havde set os sætte os ned.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures