Sluurpy > Restauranter i København > Wedofood

Anmeldelser Wedofood - København

Lukas Pedersen
Super lækre, frisklavede salater. Man kan kaste sig ud i at blande sin egen salat, eller man kan vælge en af dem på menuen. Har prøvet de fleste af dem, og er i hvert fald ikke blevet skuffet endnu :-) Flinkt personale og en kanonlækker chokolademousse sætter prikken over i'et.
Totally Not Simon
Telefonnummeret på hjemmesiden virker sjovt nok ikke, når de har travlt. Spild af kundens tid. På hjemmesiden kan halvdelen af salaterne ikke vælges. Mere spild af kundens tid. Det skal siges at salaterne og deres rawfood er lækre, og de har nogle gode "hipster øl" på køl i butikken. Men drop at ringe eller bestille online, medmindre du selvfølgelig absolut intet har at bruge din eftermiddag på. ---Som svar til Louises svar, er telefonnummeret helt dødt under travlhed. Det handler ikke om, at det bare er svært at komme igennem. Udover det, giver det ikke mening at alle butikker har ét telefonnummer som flaskehals. Jeg har ingen interesse i at skrive til jeres feedback email, fordi det er for andre kunders skyld jeg skrev anmeldelsen. Det er jeres QA afdeling, som får løn for at finde ud af, hvad i må gøre bedre.
Nikoline Rose
Nok den ringeste salat jeg længe har fået. Jeg bestilte en Omega, og i første omgang manglede laksen + det på ingen måde så indbydende ud. Ringede og informerede om det og kunne afhente en ny. Nu har jeg så fået den med alle ingredienserne, og salaten smager bare af intet. Det er nok den kedeligste omgang jeg har fået nogensinde - minder lidt om en grød, mere end en salat. Jeg plejede at være glad for WeDoFood, men jeg er ikke imponeret.
Oliver Wedel Fischer
Vi blev én time efter at have bestilt ringet op af en anden kunde fra butikken, som havde fået leveret vores mad (vores kontaktoplysninger stod på kvitteringen). Vi opdagede dog først dette opkald en halv time efter kunden oprindeligt havde forsøgt at kontakte os – altså 1,5 time efter, at vi havde bestilt vores mad. Herefter tog jeg straks kontakt til Wedo, som fortalte mig at de godt var bekendt med fejlen, men at de kun lige var blevet ringet op af kunden der havde fået fejlleveret maden. Her kunne jeg dog fortælle hvad den anden kunde havde fortalt mig, nemlig at hun efter at have forsøgt kontakt til os, da tog hun straks kontakt til Wedo (da hun selvfølgelig gerne ville have sin egen ordre). Jeg sagde derfor, at jeg synes det var særdeles mærkværdigt at vi ikke var blevet kontaktet af Wedo, når de nu var bekendt med, at vores ordre var fejllevered (og havde været bekendt med dette i ½ time…) Taget i en hvid løgen sagde ekspedienten da, at maden faktisk allerede var sendt afsted – og at de havde pakket nogle kager som trøst. Maden ville herefter være hos os indenfor et kvarter. Det var dog ej heller rigtigt. Maden ankom efter 2 timer. Det tog altså således to hele timer før at 5 x Salat fandt vejen til den anden ende af Østerbro, 1,5 km fra Wedo. Nårja – og trøstekagerne, dem var der så forresten ingen af. Salaterne var lækre, men jeg bryder mig ikke om at blive løget overfor af personalet. Det er også under al kritik, at jeg skal kontaktes af en anden kunde (som derved har adgang til mit telefonnummer *Host* GDPR-lovgivning *Host*) for at finde ud af, at min ordrer er så forsinket som den var.
Anellika Rasmine
Salaten var okay. Jeg bestilte en favorit med ekstra tilbehør, men kyllingen var tør og smagsløs, og cæsar dressingen var i hvert fald ikke en cæsar dressing. Hyggelig butik, men personalet stod og klagede over deres arbejdstimer på et lydniveau der gjorder det svært at kommunikere med ham der ekspederede mig, der i øvrigt glemte at ligge 2 satay kyllingespyd i posen jeg bestilte (heldigvis betalte vi ikke for det). 18 kr for et foccacia brød på 4x2 er uhørt.
Casper Bonde
Gode salater som serveres hurtigt. Bemærk at stedet ikke har nogen steder man kan spise (andet end et café sæt udenfor til sommerdage), så det egner sig kun til takeaway. Gode smagssammensætninger og friske ingredienser. Klart det foretrukne sted, hvis det skal være hurtigt og sundt
Nino Andrea
Bestilte 3 x salat på Østerbrogade, da vi ville prøve wedo. Der står leveringstid var 60 min, hvilket vi synes var lang tid, men ok. Efter 40 min, modtager jeg en SMS hvor der står at der vil gå 1 time fra modtagelse af min sms før deres chauffør kørte fra dem. Dvs måske 1,5 time + de 40 minutter vi allerede har ventet, så over 2,25 min for levering, det går ikke når man er sulten og på job. Jeg har siden modtagelse ringet til dem 4 gange, men røret bliver smækket på (afvist hver gang) Jeg prøver at ringe for at afbestille maden, så vi kan bestille et andet sted fra, hvor ventetiden er mere human.
Mikkel Rasmussen
Sødt,flinkt,rart og imødekomment personale. Fantastiske velsmagende friske salater i gode mængder. Godt anderledes udvalg af drikkevarer. Hygsom lille ren butik,ikke sidste gang jeg har spist der. Kan klart anbefales 👍
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review