#}
Sluurpy > Restauranter i København > King Of Kebab Pizza & Grill

King Of Kebab Pizza & Grill - København - Fotoalbum

Julen vare længe hos King of kebab… Dårligste nissekød jeg har smagt længe, selv elvan har bedre nissekød og til bedre pris. Kæmpe skuffelse og oplevelse, endte med at smide resten ned i skraldenspanden - mon rotterne vil spise resterne. Uden at blive syg..
Meget fair pris og umiddelbart rimelig kvalitet. Men..... Jeg kan godt lide krydret mad og chili, men de propper vammelt meget chili i, ca 1/4 af dit fyld er chili 🌶️🌶️. Så ja derfor måtte jeg kasserer en del
Hygiejne er ikke en ting hos Kings. Det er så lousy og det er så aller sidste gang jeg bestiller hos Kings. Fandt et stort stykke blå plast inde i mit stykke shawarma. Ulækkert!
Kebaben smagte af intet og kokkkene havde en meget dårlig attitude. Lad være med at læg dine penge her. Gå lidt længere op ad Nørrebrogade - der er folk søde og kan finde ud af at lave mad. Seriøst.
30kr for en ægte slasket hjemmelavet durum før klokken 15🤩.
det luksus nok, sparer lidt på kødet, men sha til 15kr klager man ikke over
Super lækker Dürum. Dejligt sprøde fritter og deres hjemmelavede Falafel smager bare godt. Lynhurtige til at tilberede maden. Klart et sted man skal spise, hvis man skal have lækker fastfood.
Endnu et af de steder der ikke fatter "en lille bitte" smule chili.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures