#}
Sluurpy > Restauranter i København > Lagkagehuset

Lagkagehuset - København - Fotoalbum

Priserne er helt i top, for bagværk der ikke er fantastisk. Dyrt og ordinært, bedre alternativer findes på amagers cafeer og bagerier.
Multinational investor virksomhed ejet af investorgruppen Nordic Capital, som B.la beskæftiger sig med at bygge dyre boliger, i verdens fattigste lande, og hermed stavnsbinder fattige mennesker til at arbejde på deres fabrikker i den 3. verden til udsultningsløn. Produkterne til Lagkahuset laves i t
Utrolig dårlig betjening, selvom ingen andre kunder var i butikken.
Click and Collect fungerer bare ikke på Amagerbrogade. Fik besked om ordre var klar til afhentning. Tjekker ind med QR kode og venter i 15 minutter uden betjening. Får fat i en ekspedient, som bruger 10 min på at lede efter min ordre, da han ikke kan finde finde den, tilbyder han at pakke en ny. Pr
Smagte denne herlighed af et rabarberhorn (20 kr.) med en varm kop Americano hos Lagkagehuset. Kaffen smagte godt, men er alt for dyr. Der var hurtig betjening og siddepladser ved vinduet. En smagfuld oplevelse på en solrig søndag.
Det godt men også betalt
Det er ikke altid den bedste betjening, men godt brød
Go service Selv i en tidspresset og stressende situation 👍🏼 Godt bagværk 👍🏼 dog har brødet stået koldt og det virker tørt ( det skal blot have et par sekunder i ovn mm. Så er det som friskbagt ☝🏼️👍🏼)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures