#}
Sluurpy > Restauranter i København > Lagkagehuset

Lagkagehuset - København - Fotoalbum

Service ok. Men elendig træstammeoplevelse. Den var kold og det brune indhold massivt tungt og kedeligt. Gulvet var meget nusset med krummer o.l. over hele gulvet.
Udemærket bagerbutik, inden flyveturen. Priserne er høje som alt andet i lufthavnen. Gode siddepladser med udsigt til flyvepladsen. Ruderne er ikke blevet vasket i lang tid :-)
Udmærket rugbrødssandwich, men stedet er beskidt og nusset og personalet (unge mennesker) er absolut ikke serviceorienterede. Da vi bad om at få tørret bordet for krummer inden vi satte os, var det angiveligt kun nødtvungent at det blev gjort. Ærgerligt.
Bestilte en crossaint. Fyren bag disken sagde de var udsolgt, men de havde nogle tilbage med chokolade. Han havde givet mig en au de chocolat. Hvordan kan man ikke vide forskel? Meget irriterende.
Forfærdelig chef de har. Hun råber og bebrejder folk for hendes fejl. Ville ønske nogen fra Lagkagehusets hovedkontor ville gøre noget ved hende, ingen medarbejder burde gå igennem det hun udsætter dem for. Maja Damstedt Kindler, jeg håber du ser dette og tænker over dine handlinger.
Opdateret! Sidder så i flyveren mod Spanien og opdager at de har glemt at lægge min sandwich ned i posen! Skønt. Købte for 486 kr. Heriblandt 6 scones. Bad om 3 med chokolade og 3 uden. Fik svaret at der var udsolgt med chokolade. På vej ud ser jeg så at de har scones med chokolade blot i en anden
Verdens dårligste Cappuccino. Det var en kaffe med en masse varm mælk. Utroligt at de unge mennesker ikke kan lave en Cappuccino. Findes ikke værre .
Der er behov et kundeservice kursus i begge afdelinger i lufthavnen. Det er væsentligt lavere end andre steder.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures