#}
Sluurpy > Restauranter i København > Sunset Boulevard

Sunset Boulevard - København - Fotoalbum

Købte en kyllinge burger som var fin, men hun gav mig den i en kæmpe pose til den ene burger hvilke var pakket ind i 2 lag, jeg sagde nej tak til posen men hun sagde jeg skulle tage den.. Sunset er virkelig dårlige til miljøet!
Bestilte en byg selv sandwich, og har aldrig smagt sådan en kold sandwich før. Forventede at brødet ville være lunet eller kommet igennem en grill, men det var et tørt, blødt og vådt stykke brød jeg fik mig. Ikke en god oplevelse.
20 min forsinket med online bestilling. Ikke bestil noget hvis man skal nå et tog, for der går i hvert fald en halv time. Folk skal selv holde styr på deres mad og drikkevare, for på det punkt sejler de også. KAN IKKE ANBEFLADE DET.
Glemte ekstra pommes og zero delen. De havde overhovedet ikke travlt, så sløjt serviceret.
Ventede og ventede,langsomme medarbejdere,en stakkels ung mand knoklede,resten luntede rundt. Hygiejnen halter...en medarbejder stod med sin private sweater på, med store ærmer der blev dyppet godt ned i alt!! Vi gjorde som mange andre vendte os om ,og tog Maccen overfor.
Awful!!!. Disgusting! kødet var overcooked. Jeg bad om en anden burger, og salgskvinde svarede, at der ikke var noget problem med burgeren. Så jeg smid ud burgeren.
Slet ikke pengene værd. Jeg husker dengang deres sandwich blev toaster. Du får et tørt stykke brød, fin skinke, salat tomat og mayo + et stykke dårlig smelteost, som er tørt og hårdt som sten. Varm da lige jeres sandwich op i det mindste. Fy for satan er det eneste jeg har at sige.
Elendig mad giver ondt i maven Og er meget mere dårlig end mcdonalds
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures