#}
Sluurpy > Restauranter i København > Fovl

Fovl - København - Fotoalbum

Perfekte kardemommesnurrar. Ganske enkelt. Bare hold op med at lede andre steder. Der er også god kaffe. Og boller. Og noget aftensmad nu?! Og god cider på fad! Og vild stemning, også på en hverdag. Fedt nok. Men de der kardemommesnurrar, fuuuck.
Hipster sted, langt overvurderet og latterlig overpris! Kan ikke finde ud af, om det er en bager eller bar?! Kaffen er skidt og brødet for dyrt 🤷‍♂️
Lillebitte men super hyggelig café. Sælger bl.a. fabelagtigt godt brød fra bagerier Flere Fugle, Rentemestervej 57. God mulighed for at sidde ude.
Super dejligt sted, som ligger på den gode side af Frederikssundsvej. Når man træder indenfor bliver man mødt af den gode atmosfære og den fede indretning. Jeg var i tvivl om hvad jeg skulle bestille. Så jeg spurgte bartenderen Andreas om det. Han kunne anbefale en IPA som var super frisk og lækker
Gode boller med ost😍
Lækker lille solspot i NV. God kaffe.
NV’s bedste kaffe! Jeg kommer her næsten dagligt, da jeg arbejder lige i nærheden og jeg bliver aldrig skuffet - det er uanset om jeg har brug for varmt eller koldt. De har også altid noget lækkert sødt på menuen og deres frokost-muligheder er spændende og velsmagende.
Min yndlings kaffe i NV. De har rigtigt godt bagværk og hyggelige omgivelser
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures