Jennie Junghans
Guldkebab startede rigtigt godt ud og min kæreste og jeg var vilde med deres mad da de åbnede. Siden da har vi desværre oplevet at kvaliteten er alt for svingende og at man ofte kommer hjem uden de sides man har bestilt.
I dag var det bare rigtigt øv: kødet var gråt, smagløst og vandet. Som ofte før havde de glemt den bernaisesovs og remo vi havde betalt for. Salat, brød, pommes fritter var ok, men ikke noget at skrive hjem om.
Alt i alt: ikke pengene værd. (Da slet ikke når man ikke får hvad man har betalt for.) Der ligger rigtigt mange andre gode takeaway- og kebab-steder i Rantzausgade og omegn, så besøg dem i stedet!
Mike Witte
Jeg giver dagens besøg 3 stjerner, det burde måske kun havde været 2, men solen skinnede og der var en god stemning.
Købte en tyrkerstang, som var en halv flad kebab oplevelse med bløde fritter i. Selvfølgelig bliver de bløde når de ligger inden i. Men disse fritter havde aldrig været sprøde.
Kebabben var udemærket (lidt mere krydderi havde ikke gjort noget) , dog var der sparet lidt på det i forhold til prisen.
Bearnaisen var som den skulle være.
Alt i alt en middel til kedelig kebab, hvor man betaler en del for navnet bag kebabben.
Kommer jeg igen? Nok ikke, men mindre nogen insistere.
Vil jeg anbefale stedet? Tja, det ville jeg godt kunne, da man lige skal have lov til at prøve en guldkebab en gang.
Charlotte Hoffmann
Lækker kebab, men lidt dyrt. 75 kr. For en rulle med kebab, pomfritter og sovs 😄 også skal der lidt mere sovs i 🤤 Brødet var tilgengæld mega lækkert!
Suzanne Olsen
Jeg er mega fan! Kæft det smager godt og har kun oplevet god betjening.
Tip:
Der er ikke den store forskel på en alm. Og en stor. Så køb den alm. Der iøvrigt er større end en normal durum.
Alle pengene værd og det er rigtig kød! — ikke det klamme "rottehuds kød.
Thomas Nexø Holm
Meget skuffet. VI har bestilt med mere end 24 timer i forvejen via hjemmesiden. Vi kommer derhen og de er ikke en gang begyndt at lave maden. De siger at de nemlig altid kun går i gang med at lave maden, når folk kommer og viser deres kvitering for online købet. Vi måtte derfor stå og vente på at de skulle lave vores mad.
Selve maden smagte mega kedeligt. Vi havde store forventninger siden de er så populære. Men vi blev super skuffet. Kedelig smag til alt for mange penge. Vi kommer ikke til at spise ved guldkebab igen!
Vores råd er at købe uden pommes fritter inden i.
Christine Adel Hansen
Hype uden substans! Mega skuffende oplevelse og lever bestemt ikke op til sit hype. Pomfritterne må 90’erne gerne beholde - der er en grund til, at ingen serverer bølgepommes længere; uden smag og ikke særlig god konsistens. Mayoen har en underlig bismag og smager bare frygteligt. Selve kebabben er ok, men intetsigende og ligegyldig. Foretrækker klart de helt almindelige kababpushere på Nørrebro.
Herudover er det virkelig irriterende, at det ikke fremgår på menukortet, hvad der er i de forskellige ruller.
Thomas Kvist
Var taget afsted med tre venner og havde store forventninger.
Stedet er super hyggeligt, voldsomt originalt indrettet og god stemning.
Det danske tema lider dog hårdt under det engelsktalende personale, som grundet den høje musik havde svært ved at høre hvad man sagde.
Maden skulle man selv op at bestille og bordet skulle man selv finde. Det er fair nok. Det er ikke en restaurant.
Der bestilles dernæst tre store ruller og en lille, de tre som menuer med fritter og dyp til.
Maden kom hurtigt og vi smagte på retterne.
Jeg kan kun tale for mig selv.
Jeg synes særligt at brødet var rigtig tarveligt. Det var afgjort ikke hjemmebag og det fremstod koldt og nærmest elastisk.
Rullen var fyldt med kød, men også med olie. Rigtig, rigtig meget olie. Så meget at det løb ud på bordet og ned i skødet. Man fik desværre ingen tallerken med.
Kødet smagte okay, men var overraskende smagløst og fyldt med fedt. Teksturen var dog tæt på perfekt. Men mindre olie og mere kød !
Grønsagerne fremstod friske og sprøde, men tomaterne var cherrytomater skåret i halve. Det kan gøres bedre.
Fritterne var bølgefritter, fint saltede, men voldsomt ordinære. De minder altså lidt bølgefritterne i feks REMA eller Netto. Det kan sagtens og nemt gøres bedre !
Sovsen var bearnaise, men 20 kr. for en meget sparsom portion, i øvrigt lunken, er ikke i orden. Den smagte dog rigtig godt, og bar tydeligt bræg af at være hjemmelavet. God balance mellem syre og fedme.
Remouladen smagte ligeledes hjemmelavet. Dejlig syrlig, med god balance. Det samme gælder for chili mayonnaisen, den smagte også dejligt. :)
Men i alt 450 kr for fire durumruller med fritter, dyp og vand, er for dyrt. Alt for dyrt. Til prisen forventes der altså noget mere, meget mere.
Umut du kan gøre det så meget bedre end det her. Det ved jeg.
Håber du læser mit skriv og ikke tager det som noget alt for surt. Der var flere lyspunkter, det er blot detaljerne som mangler ! Du er så godt på vej !
Ida Lydolph Bojsen
Fin cafe, som jeg har besøgt til både brunch og frokost. De har en god traditionel brunch, hvor man udvælger et antal små retter. Det fungerer godt, synes jeg. Og der er smæk på kaffen - det kan jeg li.
Til frokost fik jeg en avokado-spejlæg med. Ganske fin, brødet var en anelse for tørt til min smag. Sad udenfor og nød solen fra en af deres mange fortovsborde. Stort plus at de tilbyder udendørs pladser.
Havde givet 3,5 hvis jeg ku.
An error has occurred! Please try again in a few minutes