#}
Sluurpy > Restauranter i København > Passion Pizza

Passion Pizza - København - Fotoalbum

Vores bestilling ankom en halv time for tidligt, burgerne var kolde og kyllingen rå. Da jeg kontaktede restauranten var de ligeglade. Gå en stor bue udenom!
Har bestilt med til et hotel værelse, men dette kan de ikke finde ud af, de ringer min kærester op, som sender mig ud på gangen efter maden, her venter jeg i 10 min før jeg ringer dem op igen, efter 20 min lykkes det mig at få min mad. Maden er derfor total kold, min kæreste ringer for at brokke sig
En af de lækreste burgere vi har fået i lang tid. Lækker bøf og perfekt mængde fyld! Derudover var der rigtig mange pommes frites - som var rigtig lækre og der var dejligt hurtig levering!
Mega dårlig service. Sur mand i telefonen, der nærmest råbte af en, selvom man snakkede stille og roligt. Deres gamle hjemmeside virkede ikke og trak pengene, og han var slet ikke samarbejdsvillig og havde bare en dårlig attitude. Vil ikke støtte sådan et sted.
Fik 2 pizzaer, og de smagte ikke af noget som helst. Bortset fra oksekødet, der havde en lidt “pruttet” smag. Liiiige lidt for gammelt og usselt kød, kunne det tyde på. Køb et andet sted. Der er jo så mange.
Virkelig skuffende. Pizzaerne smagte ikke rigtig af noget, og deres pasta var helt ligegyldig....
God pizza
Lækkert sprød pizzaer og burgere bare top !!!!!❤️
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures