Sluurpy > Restauranter i København > Café A

Anmeldelser Café A - København

Gitte Lindberg
Dejligt sted. God mad til prisen og den mandlige tjener var så sød og høflig.
Alessandro Di Giulio
Maden er okay, men når man ringer til dem så er der ingen der tager telefonen. Så kundeservice er virkelig dårlig synes jeg
Theodor Juel Wiig
(DK) Rigtig god restaurant maden smagte rigtig godt fik cafe a bruger og en Jordbør softice. :) Har været der en masse gange som barn så har næsten altid godt kunne lide restauranten/cafe. (EN) Really good restaurant the food tasted great i got cafe a burger and a strawberry softice. :) Have been there as a kid a lot of times as a kid so have almost always loved the restaurant/cafe.
Frank Osbæck
Husets burger med tilbehør og fri salatbar er superlækker dejlig bøf af rigtig oksefars og god bolle., virkelig god!!. Kartoffelbåde med chillimayonaise og alm. Mayonaise, det er en stor portion!! Har også prøvet schnitzel- fin. Der er inkluderet en lille salatbar til mange af retterne. hvis man ikke bliver mæt er det ens egen skyld😎. Hyggeligt sted med venlig betjening. God oplevelse.
Conni Hansen
Udmærket sted og dejlig mad. Sødt personale.
Emma Christensen
Åbningstiderne passer ikke hvad der står online. Bestilte en stor sodavand (85cl) og tjeneren kom med et glas hvor der var klart markeret 75cl. Jeg sagde det til tjeneren og hun svarede bare at det var det store glas hun havde. Jeg sagde at der står i menukortet at den er 85 cl, og hun blev bare ved med at sige det er en fejl i menukortet og det er prisen for 75cl. Men jeg har været ved andre cafe a'er og der har de haft meget større glas. Og jeg gætter på det heller ikke er en "fejl" på menukortet, når det er sådan en stor kæde. Mad meget kedeligt.
Johnna Riis
Er rigtig god betjening og sød personale
Maria Hanfgarn
En meget blandet oplevelse på Café A i Amagercentret. Vi så inde på hjemmesiden, at husets brunch består af følgende til en pris af 89 kr. "Brunch platte med røræg, bacon, brunchpølser, hjemmelavet couscous, brie & skiveost, pålæg, syltetøj, yoghurt med jordbær topping og müsli, frisk frugt samt pandekage med sirup." Vi kommer derud til åbningstid, og ser straks, at husets brunch nu koster 99 kr. Det er der så ikke noget gøre ved, da vi begge er meget sultne og ikke kender til andre steder i nærheden, der åbner kl. 10 og ikke koster alle pengene. Vi bliver taget imod af en utroligt sød og venlig tjener (hende med det blå/lilla hår), som også er den eneste grund til, at dette sted får 3 stjerner. Hun gjorde, hvad hun kunne, for at give os så god en oplevelse som muligt. Selve brunch platten og beskrivelsen af brunch platten skal så koordineres lidt bedre, da vi ikke så skyggen af hjemmelavet couscous, brunchpølser og frisk frugt. Brunchpølserne var skiftet ud med én ensom cocktailpølse, som lå og svømmede i olien fra rørægene. Selv da jeg havde presset så meget af olien ud af rørægene som muligt, var det ikke muligt for mig at få det ned. De lyver dog ikke, når de skriver, at der er bacon til. Én lille skive bacon er teknisk set bacon, og selvom jeg så kunne have ønsket mig i hvert fald to små skiver, kan jeg ikke brokke mig over det. Brødet bestod af tre tynde skiver med en radius på omkring 2 cm... jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal sige til det. Igen, så er det teknisk set brød. De samlede tre stjerner må fordeles således: 1 stjerne fordi man ikke kan give 0 stjerner. 1/2 stjerne fordi at maden trods alt ikke smagte dårligt eller af ingenting. De resterende 1 1/2 stjerne går udelukkende til tjeneren. Tak for at gøre en skuffende og for dyr oplevelse mere acceptabel.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review