#}
Sluurpy > Restauranter i København > Tapas G.

Tapas G. - København - Fotoalbum

Maden var meget over det forventede niveau, da vi troede, at det blot ville være café agtig mad. God smag og flot præsenteret. Dog må der forekomme lidt kritik, da tilbehøret til lammet var anderledes end beskrevet på kortet.
Super lækker brunch! Under 200 med kaffe og juice, der er virkelig rimeligt :) rigtig fin og hurtig betjening og god atmosfære.
Som det kan ses på første billede er der utrolig klamt på toilettet. Og det synes jeg siger meget om standarden. Maden er optøet/ færdigmad. Fik verdens kedeligste “cheesecake” Tror kun de er et besøg værd for kaffe.
Jeg havde høje forventninger til dette sted, som bestemt ikke blev indfriet. Utrolig dårlig servitrice, som tydeligvis ikke var glad for dit job, udstrålede total ligegyldighed over for kunden. Jeg spiste en ribeye steak, som var stegt alt for meget og var fyldt med sener- dårlig udskæring. Underste
Har været på Café G mange gange for et par år siden - husker det som et ret godt sted. Desværre blev det nu til sidste gang. Maden var kold, det virkede som den ene burger kom lige fra køleskabet. Den anden burger var en kikærteburgeren, også den var ret under middels, både i smag og udseende. Komme
Lækker søndags brunch. Dog alt for mange mennesker som ikke engang spritter deres hænder af , før de går ombord i tag selv buffeten :)
Super lækker brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer. Kaffen var endda udemærket af "buffet-kaffe" at være! Rammerne er hyggelige, og tjenerne er hurtige og opmærksomme. Alt i alt en super god oplevelse.
Rigtig god service, flinke og glade tjener, jeg fik muslinger de var rigtig gode, men kraftige i tomat,hvidløg, og lidt krydret sovs. Kæresten fik Tapas platte, som også var Rigtig lækker.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures