#}
Sluurpy > Restauranter i København > Joe & The Juice

Joe & The Juice - København - Fotoalbum

Ventede på en normal spicy tuna sandwich i over 40 minutter, med mine kammerater ventende. Ingen kom med den og jeg måtte til sidst hive fat i medarbejderne. Den smagte fint, men super øv oplevelse og gulvet var samtidig virkelig klamt.
Perfekt sandwich og drikke, men mega dårligt stil at deres wc ikke virker og har været lukket længe!!!!
God betjening. Hyggeligt lille café. God kaffe 👌
Langsom betjening og sure medarbejdere, endte med at gå derfra
Et køkken og maskiner, der ligner noget der er løgn, dryssende pus og ting der er spildt ned af væggene. En Joe & the juice, der slet ikke lever op til den sædvanelige standart. Også på en tirsdag med 4 personaler på vagt og ganske få kunder.
Dejlig dejlig Juice som serveres her. Men det skal det også være til den pris. Skru ned for hørerøret - der spilles høj musik, som personalet forsøger at overdøve ved at råbe til hinanden. Samtale ved bordene nær disken = Umuligt!
Var der inde onsdag morgen, og blev mødt af en smilende og glad ung fyr. Fik en lækker juice (Sex me up) han anbefalet den, da det var hans favorit, og kaffe. Blev spurgt om mælke valgmuligheder, hvilke jeg aldrig har prøvet før, så fik en latte med havremælk, og det altså en ny favorit. Alt i alt s
Elsker Joe & The Juice! Den her ligger vist tæt på Nørreport Station, så omgivelses-mæssigt ligger den godt placeret. Har man lige 10 minutter til et tog, kan man lige smutter der ned. Som altid var maden lækker! Det eneste "dårlige" er at der desværre ikke er vildt meget plads. 👌
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures