#}
Sluurpy > Restauranter i København > Grand Teatret

Grand Teatret - København - Fotoalbum

Der er varm i teatret og alt for mange dårlige TV reklamer før forestilling. Vi sad i næsten 15 min før bare trailerne startede. Biografen er fuld af ældre mennesker der hoster og hakker. Salen har en høj baggrundsstøj som kan høres ved stille film.
Jesper Grand har lavet en vidunderlig cykel-dokumentar. Håber virkelig at dokumentaren bliver mulig at se for alle som har en drøm!
Hyggeligt gammelt teater, var der første gang ca. 1949, det har ikke ændret sig.
Fin bio. Venlig og hurtig betjening. God beliggenhed tæt på Strøget og Rådhuspladsen.
Vi var der med gaveboks fra GoDream og havde sodavand og popcorn med i prisen. De sælger ikke popcorn, vi fik saltmandler i stedet, men de var triste og bløde. Stedet er ret fedt og sæderne i biografen er skønne
I Mikkel Bryggers Gade i Indre By, København ligger Grand Teater. Grand Teater er den ældste biograf i hovedestads området. Grand Teater er kendt for også at vise “smalle” film. Der er garanti for gode oplevelser i Grand Teater også i deres café område med en god kop kaffe eller lignende, mens man h
Vi så en film i Sal 5. Lærredet er akustisk transparant, så lyden kan komme gennem lærredet fra højtalere bag ved. Men hullerne i læredet er så store at man kan se dem, selvom man sidder midt i salen. Det er som at se en film gennem en si. Meget generende. Lyden er dog fin.
Charmerende lille biograf. Det perfekte sted at se film, som har noget på hjerte.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures